شنبه، 25 مهر 1405

ادعای ضد و نقیض رسانه های غربی درباره کشته‌های اعتراضات

9 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000146520
0
ادعای ضد و نقیض رسانه های غربی درباره کشته‌های اعتراضات

چند روز بعد از فراخوان آشوب در ایران، توسط پهلوی که در اتاق فکر موساد پخت و پز شده بود، کشور با عدم همراهی مردم و تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی و بسیج از یکی از بزرگ‌ترین جنگ‌های ترکیبی به سلامت عبور کرد و به آرامش نسبی برگشت.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از فرهیختگان: چند روز بعد از فراخوان آشوب در ایران، توسط پهلوی که در اتاق فکر موساد پخت و پز شده بود،  کشور با عدم همراهی مردم و تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی و بسیج از یکی از بزرگ‌ترین جنگ‌های ترکیبی به سلامت عبور کرد و به آرامش نسبی برگشت. 

جوخه‌های ترور دار و دسته پهلوی خیلی زود وارد فاز مسلحانه شده و در همان ساعات ابتدایی جمعه با خشونت بی‌رحمانه خسارت زیادی را به شهر وارد کردند و متاسفانه تعداد زیادی از مردم و نیروهای نظامی امنیتی کشور را به شهادت رساندند.

حالا رسانه ‌های غربی و اینترنشنال ، بازوی رسانه‌ای موساد در ایران ، دور افتاده‌اند و با ارئه آمارهای فضایی و البته ضد و نقیض در حدی که آمارهای ادعایی  اختلافی 2 برابری دارد.

امروز رسانه آسوشیتدپرس و رویترز به نقل از منابع نامعلوم در خبری مدعی شد، تعداد کشته‌های اخیر عملیات تروریستی در ایران 2000 نفر بوده است. این آمار در  حد فاصله چند ساعت توسط یورونیوز 646 نفر  اعلام شد  که تقریبا یک سوم ادعاهای قبلی بود.اما  اینترنشنال با آمار کذایی 12000 نفر روی هر فیک نیوزی را سفید کرده است.

به نظر می‌رسد  بعد از شکست عملیات مسلحانه تروریستی در کف خیابان‌های تهران و ایران حالا فاز دوم این عملیات در رسانه ها و افکار عمومی  ایران و جهان در حال اجراست.شاید اگر  کمی با چشم بازتر به صحنه نگاه کنیم ارتباط میان اظهارات امشب ترامپ علیه ایران و ارائه این آمار خیلی چیزها را فهمید.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar