شنبه، 25 مهر 1405

تسنیم: محاصره دریایی ایران همچنان پابرجا است

5 ماه قبل
بازدید: 121
کد خبر: 000161852
0
تسنیم: محاصره دریایی ایران همچنان پابرجا است

علیرغم برخی تفاسیر غلط از توئیت شب گذشته ترامپ مبنی بر لغو محاصره خصمانه دریایی ایران، دریانوردان ایرانی می‌گویند که محاصره دریایی همچنان پابرجاست و کشتی‌ها از سوی سنتکام، هشدار توقف و عدم اجازه عبور از محاصره دریایی دریافت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از تسنیم، محاصره دریایی ایران، به عنوان یک اقدام جنگی خصمانه، همچنان پابرجاست و سنتکام با صدور هشدار‌هایی در خط محاصره، تلاش دارد تا کشتی‌های ایرانی را که قصد عبور از منطقه تحت محاصره را دارند، متوقف کند.

تماس دریانوردان ایرانی حکایت از آن دارد که آمریکا همچنان محاصره کشتی‌های تجاری ایران را ادامه داده و اگرچه پس از اعلام شب گذشته ترامپ مبنی بر لغو محاصره دریایی، برخی کشتی‌های ایرانی تلاش برای عبور از خط محاصره را داشتند، با این هشدار ناو‌های نظامی امریکا مواجه شدند که باید فوراً به عقب برگشته و پشت خط محاصره قرار گیرند، در غیر این صورت با شلیک مواجه خواهند شد.

شب گذشته دونالد ترامپ، رییس جمهور امریکا در شبکه اجتماعی خود در تروث سوشال مدعی شد: «کشتی‌هایی که به دلیل محاصره‌ی شگفت‌انگیز و بی‌سابقه‌ی نیروی دریایی ما (که اکنون لغو خواهد شد) در تنگه گیر افتاده‌اند، می‌توانند روند «بازگشت به خانه» را آغاز کنند!».

خبرنگار : ایروانی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar