یکشنبه، 10 آبان 1405

تعیین تکلیف مزایده املاک دولتی و ناکامی در فروش جایگاه سوخت تهران

تعیین تکلیف مزایده املاک دولتی و ناکامی در فروش جایگاه سوخت تهران

1 ساعت قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000545194
0
تعیین تکلیف مزایده املاک دولتی و ناکامی در فروش جایگاه سوخت تهران

به گزارش خبرنگار اقتصاد نگاه ایرانیان نیوز (ایونا)، به نقل از روابط عمومی سازمان خصوصی‌سازی، جلسه کمیسیون مزایده «هشت واحد آپارتمان مسکونی (خانه سازمانی) مشهد» و «سردخانه مخروبه و تعداد ۱۴ باب ساختمان متعلق به سردخانه» امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۸/۱۰ در محل این سازمان با حضور اعضای کمیسیون مزایده برگزار شد.

در این مزایده پاکت‌های پیشنهادی قیمت به صورت گشوده دریافت شد و اعلام برنده پس از انجام استعلامات لازم صورت خواهد گرفت. چهار شرکت مورد تأیید هیات واگذاری در صف عرضه قرار گرفت و برای برخی دارایی‌های دیگر مانند جایگاه سوخت دامپزشکی تهران، زمین مجاور جایگاه سوخت شماره ۱ ارومیه و میدان دام محمدآباد اصفهان هیچ پیشنهادی ثبت نشد.

جزئیات برگزاری مزایده

کمیسیون مزایده با بررسی اسناد و مدارک موجود، هشت واحد آپارتمان مسکونی در مشهد و مجموعه سردخانه مخروبه را به عنوان دارایی‌های قابل مزایده معرفی کرد. پس از باز کردن پاکت‌های پیشنهادی، مقامات مربوطه تصمیم گرفتند که انتخاب برنده پس از تکمیل استعلامات فنی و مالی صورت گیرد.

تأیید شرکت‌های واگذار شده

هیئت واگذاری پس از بررسی صلاحیت‌ها، چهار شرکت را در صف عرضه قرار داد. این شرکت‌ها می‌توانند پس از تکمیل مراحل استعلام، در صورت برنده شدن، مالکیت دارایی‌های مزایده‌ای را به‌دست آورند.

دارایی‌های بدون پیشنهاد

در همین روز، برای برخی دارایی‌های دولتی دیگر از جمله جایگاه سوخت دامپزشکی تهران، زمین مجاور جایگاه سوخت شماره (۱) ارومیه و میدان دام محمدآباد اصفهان، هیچ پاکتی به سازمان خصوصی‌سازی واصل نشد و این موارد همچنان در فهرست دارایی‌های بدون پیشنهاد باقی مانده‌اند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب ها

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
اخبار پر بازدید
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar