جمعه، 24 مهر 1405

تهرانی ها منتتظر رگبار و وزش باد شدید باشند

6 ماه قبل
بازدید: 107
کد خبر: 000157569
0
تهرانی ها منتتظر رگبار و وزش باد شدید باشند

اداره کل هواشناسی استان تهران از وزش باد شدید و رگبار پراکنده باران و رعدو برق در استان خبر داد

به گزارش خبرنگار محیط زیست ایونا به نقل از ایسنا، برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

اواخر وقت امروز(۹ اردیبهشت) در سطح استان در بعضی ساعت‌ها به‌ویژه بعد از ظهر و شب، افزایش ابرناکی، بارش باران گاهی رگبار و رعدوبرق با احتمال بارش تگرگ به ویژه در نیمه شمالی و غربی استان مورد انتظار است.

تا پنجشنبه در بعضی ساعت‌ها وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در مناطق جنوبی و غربی استان گاهی همراه با گرد و خاک با احتمال کاهش دید پیش‌بینی می‌شود.

روز پنجشنبه(۱۰ اردیبهشت) بتدریج از میزان ابرناکی در سطح استان کاسته خواهد شد. روز جمعه (۱۱ اردیبهشت) افزایش ابر در سطح استان و درپاره‌ای نقاط به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات وقوع بارش‌های رگباری با احتمال رعد و برق دور از انتظار نخواهد بود.

روزهای شنبه (۱۲ اردیبهشت) و یکشنبه (۱۳ اردیبهشت) از میزان ناپایداری‌ها در سطح استان کاسته خواهد شد و آسمان صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۱۰ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۲۴ و ۱۲ درجه سانتیگراد و پس فردا (۱۱ اردیبهشت) صاف تا کمی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۲۶ و ۱۳ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar