شنبه، 25 مهر 1405

جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور / ورود سامانه بارشی جدید به کشور از شنبه

6 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000155462
0
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور / ورود سامانه بارشی جدید به کشور از شنبه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از حاکمیت جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور در روز جمعه خبر داد و گفت: از بعدازظهر شنبه با ورود سامانه بارش جدید، بارندگی در برخی نقاط شمال غرب، غرب و جنوب غرب آغاز می‌شود و طی روزهای یکشنبه و دوشنبه گسترش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار محیط زیست ایونا به نقل از ایسنا، صادق ضیاییان افزود: پنجشنبه(۲۷ فروردین) در برخی نقاط شمال شرق و ارتفاعات البرز، بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: جمعه(۲۸ فروردین) در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار حاکم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: از بعد از ظهر شنبه(۲۹ فروردین) با ورود سامانه بارش جدید در برخی مناطق شمال غربی، غرب و جنوب غرب بارندگی آغاز خواهد شد.

به گفته ضیاییان،  یکشنبه(۳۰ فروردین) گستره بارش علاوه بر این مناطق در بخشهایی از مرکز، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، زاگرس مرکزی و سواحل مرکزی و غربی دریای خزر را نیز فرا خواهد گرفت.

وی افزود: این سامانه روز دوشنبه(۳۱ فروردین) با شدت بیشتر در این مناطق به فعالیت خود ادامه می دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اظهار کرد: دمای هوا از پنجشنبه تا یکشنبه در نوار شمالی کشور بطور محسوسی افزایش خواهد یافت. پنجشنبه و جمعه در شمال شرق، شرق و مرکز، شنبه در شمال غرب، غرب و جنوب غرب و یکشنبه در بیشتر مناطق کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان گفت: پنجشنبه دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا(۲۸ فروردین) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد با حداکثر و حداقل دمای ۲۱ و ۱۰ درجه سانتیگراد  پس فردا(۲۹ فروردین) صاف تا کمی ابری در بعضی ساعت‌ها وزش باد و افزایش ابر با حداکثر و حداقل دمای ۲۲ و ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا اهواز با دمای ۳۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و فردا و پس‌فردا شهرکرد با دمای ۲- و ۱- سانتی‌گراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar