جمعه، 24 مهر 1405

دانشگاه تهران تصمیم شوکی گرفت! امتحانات به صورت غیرحضوری شد

9 ماه قبل
بازدید: 103
کد خبر: 000147997
0
دانشگاه تهران تصمیم شوکی گرفت! امتحانات به صورت غیرحضوری شد

دانشگاه تهران اعلام کرد که امتحانات پایان نیم‌سال اول دوره کارشناسی به صورت غیرحضوری و آنلاین برگزار خواهد شد. این تصمیم بر اساس نامه وزارت علوم و تصمیم کارگروه مدیریت آموزش عالی استان تهران گرفته شده است. دانشجویان باید از سامانه elearn.ut.ac.ir استفاده کنند و آمادگی لازم برای شرکت در امتحانات را داشته باشند. راهنماهای لازم نیز تا روز چهارشنبه در دسترس خواهند بود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از اینتیتر,دانشگاه تهران اعلام کرد: امتحانات پایان نیم‌سال اول تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در دوره کارشناسی این دانشگاه به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

در اطلاعیه دانشگاه تهران آمده است: به استناد نامه شماره ۲/۲۹۵۲۶۳ مورخ ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با توجه به تصمیم کارگروه مدیریت آموزش عالی استان تهران، امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ تمامی واحدهای دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی به صورت غیرحضوری، طبق برنامه اعلام شده قبلی از تاریخ ۴ بهمن ۱۴۰۴ و با استفاده از سامانه elearn.ut.ac.ir برگزار می‌شود.

ضمناً راهنماهای برگزاری و شرکت در آزمون برخط ویژه استادان و دانشجویان تا روز چهارشنبه ۳۰ دی ماه در سامانه آموزش الکترونیکی به نشانی elearn.ut.ac.ir در دسترس خواهد بود.

تاکید می‌شود امتحانات مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی‌ارشد و دکتری) به صورت حضوری و طبق برنامه اعلام شده قبلی برگزار خواهد شد.

امتحانات دانشگاه تهران به صورت آنلاین شد! دانشجویان چه کنند؟

در اقدامی شوکه‌کننده، دانشگاه تهران اعلام کرد که امتحانات پایان نیم‌سال اول کارشناسی به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد. این تصمیم به دلیل شرایط فعلی و تصمیمات کارگروه مدیریت آموزش عالی گرفته شده است. دانشجویان باید از سامانه elearn.ut.ac.ir استفاده کنند و تا روز چهارشنبه ۳۰ دی ماه راهنماهای لازم را مطالعه کنند. این تصمیم فقط برای مقاطع کارشناسی اعمال می‌شود و مقاطع تکمیلی همچنان حضوری هستند.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar