شنبه، 25 مهر 1405

درخواست از تهرانی‌ها برای اهدای خون

9 ماه قبل
بازدید: 103
کد خبر: 000146604
0
درخواست از تهرانی‌ها برای اهدای خون

مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: از مردم به ویژه زنان و جوانان درخواست می‌کنم که در کنار سازمان انتقال خون حضور داشته باشند. تیم‌های سیار را افزایش داده‌ایم تا بتوانیم میزان ذخایر خونی را افزایش دهیم.

به گزارش خبرنگار سلامت ایونا به نقل از ایسنا، محمدرضا مهدی‌زاده، مدیرکل انتقال خون استان تهران درباره آخرین وضعیت ذخایر خونی و نحوه فعالیت پایگاه‌های انتقال خون توضیح داد. 

محمدرضا مهدی‌زاده با اشاره به کاهش مراجعات جهت اهدای خون در فصول سرد سال و همچنین تحت تاثیر مباحثی نظیر آلودگی هوا و به دنبال آن کاهش ذخایر خونی در این فصول، در عین حال بر نیاز همیشگی مراکز درمانی و برخی بیماران نظیر بیماران تالاسمی به خون و فرآورده‌های آن تاکید کرد. 

او با اشاره به درخواست و نیاز مراکز درمانی و بیمارستان‌ها به خون و فرآورده‌های خونی، درباره افزایش تیم‌های سیار انتقال خون توضیح داد: تیم‌های سیار را افزایش داده‌ایم تا بتوانیم میزان ذخایر خونی را افزایش دهیم. تیم‌های سیار در بیمارستان‌های استان تهران حاضر می‌شوند و مردم می‌توانند خون اهدا کنند. 

او افزود: مراکز اهدای خون نیز در کنار تیم‌های سیار فعال هستند. خوشبختانه، ۲۲ دی ماه میزان مراجعه به پایگاه‌ها و تیم‌های سیار خوب بود اما این مراجعه به معنای‌عدم نیاز به خون نیست. تا به این لحظه، تیم‌های سیار در ۱۰ بیمارستان حضور یافته‌اند. 

مدیرکل انتقال خون استان تهران درباره فعالیت پایگاه‌های اهدای خون در تهران گفت: ساعت فعالیت مراکز اهدای خون طی چند روز گذشته محدود بود اما اکنون فعالیت مراکز مانند روزهای گذشته شده و مردم طبق روال سابق با مراجعه به پایگاه‌ها می‌توانند نسبت به اهدای خون اقدام کنند. مراکز جامع اهدای خون مانند «وصال»، «ستاری»، «تهرانپارس» و «شهر ری» تا ساعت ۲۰ فعال هستند. 

مهدی‌زاده با بیان اینکه دسترسی به اهداکنندگان در این روزها سخت است، گفت: این روزها، امکان ارسال پیامک وجود ندارد و همچنین دسترسی به شبکه‌های اجتماعی میسر نیست. پیش از این ارسال پیامک و شبکه‌های اجتماعی، راه‌های ارتباطی با اهداکنندگان بود. 

مدیرکل انتقال خون استان تهران با بیان اینکه «نیاز به خون» همیشگی است، توضیح داد: مردم همواره با حضور گرم خود در پایگاه‌های انتقال خون به کمک سازمان آمده‌اند. از مردم به ویژه زنان و جوانان درخواست می‌کنم که در کنار سازمان انتقال خون حضور داشته باشند. همچنین از افرادی که تا کنون نسبت به اهدای خون اقدام نکرده‌اند، درخواست می‌کنم لذت اهدای خون و نجات جان افراد نیازمند به خون را تجربه کنند و شیرینی آن را بچشند.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar