جمعه، 24 مهر 1405

رونمایی از مستند آقایان مقیسه و رازینی

9 ماه قبل
بازدید: 104
کد خبر: 000147890
0
رونمایی از مستند آقایان مقیسه و رازینی

آیین رونمایی از مستند شهیدان مقیسه و رازینی صبح امروز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار قضایی ایونا به نقل از مهر، سالگرد و آیین رونمایی از مستند شهیدان مقیسه و رازینی با حضور رئیس دیوان و معاونین و مدیران قوه قضائیه در حال برگزاری است.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین منتظری، رئیس دیوان عالی کشور، حجت الاسلام والمسلمین محمد موحدی، دادستان کل کشور و حجت الاسلام والمسلمین قدیانی،رئیس دادگاه انتظامی قضات کشور حضور دارند.

منتظری در ابتدای این مراسم گفت: در ماه پربرکت بهمن هستیم. و این ایام مصادف است با شهادت دو همکار گران قدر شهیدان مقیسه و رازینی، دو همکار پرتلاش که افتخاری بودند برای دستگاه قضا و دیوان عالی کشور که متاسفانه طی عملیات تروریستی پشت میز کارشان به شهادت رسیدند. خوشا به حال آن ها که زندگی مادی شان با شهید شدن در راه خدا به پایان می رسد.

وی افزود: امروز تجلیل از این دو شهید گران قدر برگزار می شود . صمیمانه از دست اندرکارانی که زحمت این برنامه را کشیدند تشکر می‌کنم.

در ادامه این مراسم مستندی از زندگی کاری و ابعاد شخصیتی این دو شهید قاضی به نمایش گذاشته شد.

خبرنگار : سارادهنوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar