شنبه، 25 مهر 1405

زاکانی می‌خواهد به هرقیمت در شهرداری بماند/ رفتار‌های او درشان شهردار نیست

9 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000148230
0
زاکانی می‌خواهد به هرقیمت در شهرداری بماند/ رفتار‌های او درشان شهردار نیست

عضو شورای شهر گفت: برداشت من این است که روند بی‌اخلاقی که در صحن شورا شاهد آن بودیم، در آینده افزایش خواهد یافت. دلیل آن نیز این است که به نظر من آقای زاکانی می‌خواهند به هر قیمتی در جایگاه شهردار تهران باقی بمانند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از شرق، مهدی اقراریان، عضو شورای شهر، با اشاره به اظهارات نرجس سلیمانی در جلسه دیروز شورای شهر درباره تخلفات روزنامه همشهری و حملاتی که به او شد، گفت: آنچه در صحن شورا مشاهده کردیم، هزینه‌ای است که به نظر من سرکار خانم سلیمانی بابت همراهی‌نکردن با جریانی خاص و آن حلقه سیاسی در حال پرداخت آن هستند.

اقراریان گفت: برداشت من این است که این روند بی‌اخلاقی که در صحن شورا شاهد آن بودیم، در آینده افزایش خواهد یافت. دلیل آن نیز این است که به نظر من آقای زاکانی می‌خواهند به هر قیمتی در جایگاه شهردار تهران باقی بمانند. 

او درباره اینکه شهرداری پیش از این در صحن شورای شهر تهران اعلام کرده بود منتقدان خوراک رسانه‌ای برای اینترنشنال فراهم می‌کنند، توضیح داد: براساس بررسی‌ای که از ابتدای دوره ششم تا پنجم دی‌ماه ۱۴۰۴ انجام دادیم، بیشترین میزان بازتاب اظهارات در رسانه‌هایی مانند اینترنشنال و بی‌بی‌سی متعلق به شخص آقای دکتر زاکانی و نزدیکان ایشان بوده است. طبق این بررسی، ۳۱۷ مورد از اظهارات ایشان از طرف رسانه اینترنشنال و ۲۲۴ مورد نیز در بی‌بی‌سی پوشش داده شده که ایشان را در صدر این جدول قرار می‌دهد. در حالی که برخی افرادی که به آن‌ها برچسب زده می‌شود، حتی در میانه این جدول نیز قرار ندارند. این یک واقعیت آماری است. 

اقراریان اضافه کرد: من معتقدم با جریانی مواجه هستیم که رویکردی خودشیفته و متوهم و نگاهی غیرواقع‌بینانه به حوزه اداره کشور و حکمرانی دارد؛ نگاهی که می‌تواند آسیب‌هایی جدی به کشور وارد کند. یکی از مشکلاتی که از ابتدای این دوره با آن مواجه بودیم، وجود افرادی هم در درون شورا و هم در مجموعه شهرداری بود که نگاهی از بالا به پایین به دیگران داشتند. امروز نیز در فضای رسانه‌ای تعابیر مختلفی درباره آن‌ها مطرح می‌شود که تمایلی به تکرار آن‌ها ندارم، اما وعده‌های نجومی و تعابیر مشابه، مصادیقی است که امروز به‌روشنی شاهد آن هستیم. 

ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران نیز درباره ادعای شهردار تهران در زمینه کارنامه شهرسازی این دوره از مدیریت شهری گفت: مقایسه‌ای با گذشته انجام شد که قطعا جای تأمل و طرح سؤال دارد. به نظر می‌رسد ما از سوی ایشان با نوعی گفتار دوگانه مواجه هستیم. از یک سو اعلام می‌کنند این دوره، ادامه دوره مدیریت جهادی است و از سوی دیگر، به صورت علنی و رسمی، در تریبون شورا، عملکرد همان دوره را در حضور رئیس شورا و چند نفر از اعضای شورا را که در آن مقطع مسئولیت داشتند و عضو شورا بودند، زیر سؤال می‌برند. این رفتار واقعا مایه تأسف است و در شأن شهردار تهران نیست.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar