شنبه، 25 مهر 1405

شکایت استقلال از پرسپولیس

50 دقیقه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000541484
0
شکایت استقلال از پرسپولیس

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از هفت ورزشی: تیوی بیفوما در شرایطی دومین فصل حضور خود در پرسپولیس را سپری می‌کند که به یکی از بازیکنان موثر تیم مهدی تارتار تبدیل شده اما حالا پرونده جدایی او از استقلال خوزستان بار دیگر در رسانه‌ها منتشر شده است. در ابتدای شکایت استقلال خوزستان از پرسپولیس و بیفوما، کمیته تعیین وضعیت نسبت به دعوی قرار رد صادر کرد.

وکیل باشگاه استقلال خوزستان درباره با این موضوع گفت: ما در این پرونده پس از رد شدن اولیه توسط فدراسیون فوتبال، به ابعاد جدیدی رسیدیم و به همین دلیل تصمیم گرفتیم پرونده را به مرجع رسیدگی دی آر سی (رسیدگی بدوی) ارجاع دهیم.

او افزود: ما در این شکایت علاوه بر درخواست غرامت از پرسپولیس، درخواست محرومیت ورزشی این تیم هم داشته‌ایم. با توجه به اسناد و مدارکی که باشگاه ارائه داده است مبلغ غرامت بیش از یک میلیون دلار خواهد بود.

وی در پایان صحبت خود اظهار کرد: اگر رای بر محکومیت صادر شود علاوه بر تعیین غرامت، بیفوما به مدت چهار ماه محروم خواهد شد و پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس به مدت دو فصل بسته خواهد شد.

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar