شنبه، 25 مهر 1405

ضرر دو تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا از زمان آغاز جنگ علیه ایران

7 ماه قبل
بازدید: 104
کد خبر: 000150975
0
ضرر دو تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا از زمان آغاز جنگ علیه ایران

بیش از ۲ تریلیون دلار از بازار سهام آمریکا از زمان آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران از بین رفته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از جماران، شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ (S&P ۵۰۰) — شاخصی که عملکرد بازار بزرگ‌ترین شرکت‌های فهرست‌شده در بورس آمریکا را نشان می‌دهد — دوباره کاهش یافت؛ زیرا افزایش قیمت نفت و عدم‌اطمینان ناشی از جنگ با ایران همچنان سرمایه‌گذاران را نگران کرده است. 

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، این شاخص برای آمریکایی‌های عادی اهمیت زیادی دارد؛ زیرا بسیاری از حساب‌های بازنشستگی، صندوق‌های بازنشستگی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری به آن وابسته هستند. 

شاخص مرجع گسترده بازار آمریکا ۰.۶۱ درصد کاهش یافت و در سطح ۶۶۳۲.۱۹ واحد بسته شد؛ رقمی که این شاخص را حدود ۵ درصد پایین‌تر از اوج اخیر خود قرار داده و پایین‌ترین سطح آن در سال ۲۰۲۶ تاکنون را ثبت کرده است. 

زیان‌های بازار از ۲۷ فوریه — یک روز پیش از آنکه آمریکا و اسرائیل جنگ علیه ایران را آغاز کنند — افزایش یافته است. در آن روز، شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ در سطح ۶۸۷۸.۸۸ واحد بسته شد و از آن زمان تاکنون حدود ۳.۶ درصد کاهش یافته است. 

این کاهش به معنای از بین رفتن حدود ۲.۲ تریلیون دلار از ارزش شرکت‌های موجود در شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ طی دو هفته گذشته است؛ زیرا جنگ باعث افزایش نوسان در بازارهای جهانی شده است.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar