
عراقچی: حق مردم است که حقیقت را بدانند و خودشان قضاوت کنند
وزیر خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود نوشت: مجمع جهانی اقتصاد حضور من در داووس را بر اساس دروغها و فشارهای سیاسی اسرائیل و ماموران و حامیان آن رژیم در آمریکا لغو کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از مهر، سید عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود و در رابطه با جلوگیری از حضور او در داووس نوشت: مجمع جهانی اقتصاد حضور من در داووس را بر اساس دروغها و فشارهای سیاسی اسرائیل و ماموران و حامیان آن رژیم در آمریکا لغو کرد.
وی افزود: یک حقیقت اساسی در خشونتهای اخیر در ایران وجود دارد: ما مجبور بودیم از مردم خود در برابر تروریست های مسلح و کشتارهایی به سبک داعش که آشکارا توسط موساد حمایت می شد؛ دفاع کنیم.
عراقچی اشاره داشت: طنز غم انگیز آن است که نسل کشی فلسطینیان توسط اسرائیل و کشتار دسته جمعی ۷۱۰۰۰ انسان بیگناه باعث نشد که مجمع جهانی اقتصاد دعوت از مقامات اسرائیلی را لغو کند. در واقع، هرتزوگ حتی در ژانویه ۲۰۲۴ یک دور پیروزی در داووس زد، آن هم در شرایطی که در سوئیس به جرم نسلکشی آشکار در غزه با اتهامات جنایی روبرو بود.
وی ادامه داد: مجمع جهانی اقتصاد اگر میبخواهد می تواند به یک موضع ظاهراً "اخلاقی" تظاهر کند، اما حداقل در موضع خود ثابت قدم باشد. استاندارد دوگانهای که الان نشان داد فقط نشانه انحطاط اخلاقی و ورشکستگی فکری است.
عراقچی در پایان خاطرنشان کرده است: مردم حق دارند حقیقت را بدانند و خودشان قضاوت کنند. شرم فقط مختص کسانی است که غیر از این فکر می کنند.

خبرنگار : سارادهنوی
-
12 اردیبهشت 1405سلاح خاموش قرن ۲۱ زیر دستان ایران/ برگ برندهای که هنوز رو نشده -
12 اردیبهشت 1405بازگشت به میز مذاکره با چاشنی تردید -
12 اردیبهشت 1405مخالفت کمیسیون صنایع به افزایش قیمت خودرو -
12 اردیبهشت 1405دریابان بازنشسته فرانسوی: اقدام نظامی جواب نمی دهد -
12 اردیبهشت 1405ترامپ دوباره ایران را تهدید کرد
-
جنجال تازه برای تاج و دنیامالی؛ اتهامهای جدید و ادعای غیرقانونی بودن وزارت ورزش
-
سوتی عجیب شبکه خبر؛ استقبال از پزشکیان با موسیقی «بازی تاجوتخت»
-
آسمان اسرائیل ناگهان کلیر شد؛ استقرار پدافند هوایی در تلآویو خبرساز شد!
-
تصاویر وحشتناک از کوچه مرگ در سیستان و بلوچستان
-
تصاویر وحشتناک از کوچه مرگ در سیستان و بلوچستان
-
آیفون ۱۸ دریایی در دیوار آگهی شد؟
-
جنجال یاسر آسانی بالا گرفت؛ استقلال تهران پیشنهاد مناظره با پرسپولیس را رد کرد
-
جنجال یاسر آسانی بالا گرفت؛ استقلال تهران پیشنهاد مناظره با پرسپولیس را رد کرد
-
19 مهر 1405پایان ضربالاجل آمریکا -
24 مهر 1405نام ظریف در تجمعات شبانه با شعر توهینآمیز خبرساز شد -
20 مهر 1405تذکر رهبر انقلاب به صداوسیما -
19 مهر 1405سومین استیضاح ترامپ کلید میخورد؟ -
19 مهر 1405معاون وزیر خارجه: جنایات میناب و لامرد را در محاکم بینالمللی پیگیری میکنیم -
20 مهر 1405تازه ترین آمار فوت زنان موتورسوار تهرانی -
22 مهر 1405افزایش کالابرگ در دو مرحله/ چه کسانی در اولویت هستند؟ -
23 مهر 1405اعتراض صریح یوسف پزشکیان به تلویزیون؛ چرا سه نفر مقابل یک مهمان؟ -
19 مهر 1405اعلام یک روز عزای عمومی در این استان -
19 مهر 1405شوهر کامالا هریس با نامزدی دوباره او مخالفت کرد