شنبه، 25 مهر 1405

فردا شروع می‌شود! دهک‌های ۸ تا ۱۰ می‌توانند با کالابرگ خرید کنند

9 ماه قبل
بازدید: 112
کد خبر: 000147209
0
فردا شروع می‌شود! دهک‌های ۸ تا ۱۰ می‌توانند با کالابرگ خرید کنند

طرح کالابرگ الکترونیکی که هدف آن تثبیت قدرت خرید مردم است، فردا به دهک‌های ۸ تا ۱۰ نیز گسترش می‌یابد. این اعتبار به صورت یکجا به حساب سرپرست خانوار واریز شده و می‌تواند برای خرید کالاهای اساسی از ۲۶۰ هزار فروشگاه مورد استفاده قرار گیرد. تمامی اقشار جامعه اکنون از این طرح حمایتی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از ایسنا, براساس زمان‌بندی خرید کالابرگ مطابق دهک‌بندی درآمدی، از فردا (۲۸ دی‌ماه) دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ می‌توانند برای خرید با کالابرگ، به فروشگاه‌های تحت پوشش مراجعه کنند. بر این اساس، امکان خرید با کالابرگ در ماه جاری برای تمامی دهک‌های درآمدی فراهم شده است.

با آغاز سیاست جدید دولت و مجلس برای اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیک در راستای «تثبیت قدرت خرید ایرانیان»، اعتبار ماهانه یک میلیون تومان (مجموعاً چهار میلیون تومان برای چهار ماه دی، بهمن، اسفند سال جاری و فروردین سال آینده) به صورت یکجا و اعتباری برای هر نفر به حساب سرپرست خانوار واریز شده است. 

براین اساس، خانوارها می‌توانند اقلامی مانند مرغ، تخم‌مرغ، گوشت قرمز، حبوبات، قند و شکر، روغن، ماکارونی، برنج، شیر کم چرب، ماست کم چرب و پنیر را متناسب با نیاز خود از میان ۲۶۰ هزار فروشگاه (شامل فروشگاه‌های عمده و خرد) و ۱۱ فروشگاه زنجیره‌ای (افق کوروش، اتکا، جانبو، دیلی‌مارکت، رفاه، گندم، مینومارت، هایپر فامیلی، هفت، شیرین عسل و وال‌مارکت) خریداری کنند.

براساس زمان‌بندی اعلام شده درخصوص خرید هر خانوار، خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی (سازمان بهزیستی کشور و کمیته امداد امام خمینی) در دهک‌های اول تا سوم از (۱۷ دی ۱۴۰۴) و دهک‌های ۱ تا ۳ از (۱۹ دی‌ماه) و دهک‌های ۴ تا ۷ از (۲۲ دی‌ماه) امکان خرید در طرح جدید کالابرگ الکترونیکی برایشان فراهم شده و سایر خانوارها از فردا (۲۸ دی‌ماه) می‌توانند به فروشگاه‌ها مراجعه کنند.

باتوجه به اینکه سیاست جدید دولت و مجلس، جلوگیری از بی‌ثباتی قیمت ۱۱ قلم کالای اساسی و پوشش همه اقشار جامعه است، اعلام شده که حدود ۶ میلیون نفری که تاکنون مشمول دریافت یارانه نبوده و جزو دهک ۱۰ درآمدی محسوب می‌شوند نیز تحت پوشش این طرح هستند و با مراجعه به سامانه hemayat.sfara.ir تا ۲۲ بهمن‌ماه فرصت دارند درخواست خود را برای دریافت کالابرگ ثبت کنند.

یعقوب اندایش- معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تشریح روند ثبت‌نام در سامانه مذکور به ایسنا توضیح داد: در ابتدا سرپرست خانوار با وارد کردن کد ملی خود و شماره موبایل منطبق روی سیم‌کارتش، کد پیامی دریافت می‌کند که پس از ورود به پروفایل شخصی، وضعیت مشمول بودن خانوار وی مشخص می‌شود. در صورتی که فردی مشمول نباشد، با ثبت درخواست بررسی، درخواست وی برای دریافت کالابرگ ثبت می‌شود. بعد از گذشت یک هفته، درخواست‌ها تجمیع و اعتبار آنها شارژ می‌شود. لازم به ذکر است که بعد از ثبت درخواست از سوی ثبت‌نام کننده، یک کد خرید به آنها داده می‌شود؛ در صورتی که این ثبت درخواست با موفقیت انجام شود یک رمز خرید و بارکد به فرد ارائه می‌شود و فرد با این بارکد، می‌تواند به جای کارت بانکی در موقع خرید از آن استفاده کند. اما در صورتی که افراد این بارکد را هم نداشته باشند می‌توانند برای خرید با استفاده از یکی از کارت‌های بانکی سرپرست خانوار از اعتبار شارژشده استفاده و خرید خود را انجام دهند.

وی در مورد نحوه جست‌وجوی آدرس سامانه شمیم نیز توضیحات داد که شهروندان با توجه به وجود برخی اختلالات، آدرس کامل سایت را به نشانی hemayat.sfara.ir را سرچ کنند و از این طریق وارد سامانه شوند یا اپلیکیشن شمیم را از بازار دانلود کرده و از این طریق ثبت‌نام خود را انجام دهند.

اندایش در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال رخداد خطا در زمان ثبت‌نام در سامانه شمیم توضیح داد که معمولا احتمال بروز خطا ناشی از این است که کد ملی وارد شده مربوط به سرپرست خانوار نیست یا این کد ملی با سیم‌کارتی که به نام سرپرست خانوار است، مطابقت ندارد. 

کالابرگ الکترونیکی فردا برای دهک‌های بالاتر فعال می‌شود

از فردا (۲۸ دی ماه)، دهک‌های ۸ تا ۱۰ نیز می‌توانند از اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای خرید کالاهای اساسی استفاده کنند. با این تصمیم، تمامی دهک‌های درآمدی از این طرح حمایتی بهره‌مند می‌شوند. خانوارها می‌توانند اقلامی مثل مرغ، تخم‌مرغ، برنج و روغن را از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و عمومی خریداری کنند.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar