شنبه، 25 مهر 1405

فقط با زنجیر چرخ، امکان تردد در محورهای کوهستانی گیلان میسر است

9 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000147005
0
فقط با زنجیر چرخ، امکان تردد در محورهای کوهستانی گیلان میسر است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان از باز بودن همه جاده‌های استان خبر داد و گفت: تردد خودروها در مسیرهای کوهستانی با زنجیر چرخ جریان دارد.

به گزارش خبرنگار محیط زیست ایونا به نقل از مهر، فریبرز مرادی اظهار کرد: با وجود بارش برف در همه مناطق کوهستانی گیلان، در حال حاضر همه محورهای برف گیر استان به جز محور پونل-خلخال باز است.

مرادی با بیان اینکه تردد خودروها با زنجیر چرخ جریان دارد، افزود: ماموران راهداری با ماشین آلات برف روب و نمک پاشی در جاده‌ها، به صورت شبانه روزی برای بازنگه داشتن مسیرهای کوهستانی گیلان تلاش می‌کنند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان تصریح کرد: بارش ۵ تا ۲۵ سانتی متر برف از صبح امروز در جاده‌های برفگیر استان گزارش شده که بیشترین میزان بارش مربوط به گردنه خلخال است.

خبرنگار : سارادهنوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar