جمعه، 24 مهر 1405

قاتلین شهید محمد قاسمی هماپور دستگیر شدند

9 ماه قبل
بازدید: 109
کد خبر: 000146629
0
قاتلین شهید محمد قاسمی هماپور دستگیر شدند

یکی از قاتلین شهید محمد قاسمی هماپور نیز دستگیر شده و در اقاریر خود به صراحت به قتل اعتراف کرده و گفته است که دو ضربه چاقو به شهید وارد کرده است.

 به گزارش خبرنگار قضایی ایونا به نقل از میزان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی اظهار کرد: روز گذشته مالک یکی از کافه‌های مهم شهر که مردم را دعوت به اغتشاش و آشوب کرده بود دستگیر و تحویل زندان شد.

مالک کافه‌  معروف شهر  قم تحویل زندان شد

رئیس کل دادگستری استان قم همچنین گفت: دستور توقیف کلیه اموال و حساب‌های بانکی این شخص نیز صادر شده است. وی افزود: همچنین تمامی مراکز فعالیت این شخص در استان تعطیل و پرونده وی به دادگاه اصل ۴۹ جهت بررسی اموال نامبرده ارجاع شده است تا به زودی در خصوص این شخص و اقداماتی که انجام داده تعیین تکلیف شود.

رئیس کل دادگستری استان قم، تصریح کرد: اجازه نمی‌دهیم کسانی که به واسطه مردم سرمایه کسب کرده و مال‌اندوزی کردند علیه همین مردم اقدام کنند. خواسته مردم در قم این است که با این افراد برخورد کنیم و ما هم در اجابت خواسته مردم اجازه نمی‌دهیم این افراد امنیت مردم را به مخاطره بیندازند.وی در خصوص جزییات دستگیری عاملان شهادت دو نفر از نیرو‌های امنیتی استان نیز، گفت: در حال حاضر قاتل هر دو شهید شناسایی شدند.

یکی از قاتلین شهید محمد قاسمی هماپور نیز دستگیر شده و در اقاریر خود به صراحت به قتل اعتراف کرده و گفته است که دو ضربه چاقو به شهید وارد کرده است. حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی ادامه داد: یکی دیگر از عوامل شهادت این شهید بزرگوار شناسایی و اقدامات برای دستگیری وی در حال انجام است. امیدواریم بتوانیم این تروریست‌ها را به سزای اعمال خود برسانیم.

خبرنگار : کنعانی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar