جمعه، 24 مهر 1405

قاتل منصوره قدیری اعدام شد

2 روز قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000541019
0
قاتل منصوره قدیری اعدام شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از همشهری آنلاین: قاتل خبرنگار ایرنا پس از گذشت دو سال از جنایت، سحرگاه امروز پای چوبه دار رفت و قصاص شد.

این جنایت نوزدهم آبان ۱۴۰۳ اتفاق افتاد و در جریان آن منصوره قدیری جاوید، خبرنگار خبرگزاری ایرنا به دست شوهرش در خانه‌شان به قتل رسید.

متهم در همان تحقیقات مقدماتی به قتل همسرش اعتراف کرد و گفت به دلیل اختلافاتی که با او داشته دست به قتل زده است. او در ادامه صحنه قتل را بازسازی کرد و در نهایت پرونده با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در جلسه محاکمه، مادر مقتول برای قاتل درخواست حکم قصاص کرد. در ادامه نوبت به فرزند مقتول رسید. وقتی او در جایگاه ایستاد گفت از پدرش شکایتی ندارد و نسبت به او اعلام گذشت کرده است. در ادامه متهم به دفاع از خود پرداخت و گفت:‌ از قتل همسرش پشیمان نیست. او ادامه داد: من اتهام قتل را قبول دارم و تقاضای بخشش ندارم. من را قصاص هم بکنید برایم مهم نیست.

در پایان جلسه، حکم قصاص قاتل صادر شد و بعد از مدتی به تایید قضات دیوان عالی کشور رسید. به این ترتیب وی سحرگاه امروز پای چوبه دار رفت و به دار مجازات آویخته شد.

برچسب ها

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar