جمعه، 24 مهر 1405

قیمت خودروهای داخلی امروز صعودی شد، تارا اتوماتیک و ایران‌خودرو بیشترین افزایش را ثبت کردند

قیمت خودروهای داخلی امروز صعودی شد، تارا اتوماتیک و ایران‌خودرو بیشترین افزایش را ثبت کردند

3 روز قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000540599
0
قیمت خودروهای داخلی امروز صعودی شد، تارا اتوماتیک و ایران‌خودرو بیشترین افزایش را ثبت کردند

به گزارش خبرنگار بازار خودرو نگاه ایرانیان نیوز (ایونا)،

قیمت خودرو امروز سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ توسط بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد؛ با ادامه روند افزایشی، اما با افزایش محدودتر نسبت به روزهای پیشین. در بین مدل‌های داخلی، تارا اتوماتیک و سمند سورن پلاس XU۷P بیشترین افزایش را داشتند؛ در بخش مونتاژی، ام‌وی‌ام X۷۷ با ۲۰۰ میلیون تومان رشد، سرآمد بود.

قیمت خودروهای داخلی

بازار خودروهای داخلی امروز روندی افزایشی داشت، اما رشد قیمت‌ها در مقایسه با روزهای گذشته محدودتر بود. در میان مدل‌های مورد بررسی، تارا اتوماتیک بیشترین افزایش قیمت روزانه را ثبت کرد و پس از آن سمند سورن پلاس XU۷P و دنا پلاس ۶ دنده قرار گرفتند.

قیمت سمند سورن پلاس XU۷P امروز با افزایش ۵۰ میلیون تومانی به دو میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان رسید. همچنین، قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک نیز نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت و در سطح سه میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان قرار گرفت.

قیمت تارا اتوماتیک امروز با رشد ۷۰ میلیون تومانی در بازار سه میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد و قیمت دنا پلاس ۶ دنده نسبت به روز گذشته ۳۰ میلیون تومان گران شد و به دو میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان رسیده است.

در بازار محصولات سایپا، قیمت کوییک S صفر امروز ۱۰ میلیون تومان افزایش داشت و یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان معامله می‌شود؛ قیمت ساینا S نیز در بازار یک میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان اعلام شد.

قیمت خودروهای داخلی

قیمت خودروهای مونتاژی

بازار خودروهای مونتاژی نیز امروز با افزایش قیمت همراه شد و ام‌وی‌ام X۷۷ بیشترین افزایش قیمت روزانه را به خود اختصاص داد.

قیمت ام‌وی‌ام X۷۷ امروز با افزایش ۲۰۰ میلیون تومانی به شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید. همچنین، قیمت آریزو ۸ صفر نیز ۱۰۰ میلیون تومان رشد کرد و در سطح هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان قرار گرفت.

قیمت کی‌ام‌سی J۷ نسبت به روز گذشته ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت و شش میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد. قیمت جک J۴ صفر طی سه روز گذشته ۴۸۰ میلیون تومان بالا رفت و اکنون در بازار سه میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

بررسی قیمت خودرو امروز نشان می‌دهد با وجود تداوم افزایش نرخ‌ها در محصولات داخلی و مونتاژی، بازار همچنان با چالش رکود و محدودیت قدرت خرید مواجه است. در این شرایط، تداوم تحریم‌ها، نوسانات نرخ ارز و چالش‌های زنجیره تأمین می‌تواند فشار صعودی بر قیمت‌ها را حفظ کند و مانع شکل‌گیری ثبات پایدار شود. کارشناسان تأکید می‌کنند که افزایش قیمت خودرو لزوماً به معنای رونق معاملات نیست؛ زیرا افزایش قیمت‌ها در کنار افت مداوم قدرت خرید خانوارها، تعداد خریداران واقعی را محدودتر می‌کند.

منبع: تجارت‌نیوز

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar