جمعه، 24 مهر 1405

لغو پروازهای هند به ریاض تا این تاریخ

4 روز قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000540558
0
لغو پروازهای هند به ریاض تا این تاریخ

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از فرارو، شرکت هواپیمایی ایر ایندیا روز دوشنبه پس از حملات مکرر به فرودگاه پایتخت عربستان سعودی، تعلیق پروازهای خود به ریاض و از ریاض را تا ۱۵ اکتبر تمدید کرد. این اختلال همچنین باعث شده است که سایر شرکت‌های هواپیمایی هندی، از جمله ایندیگو، ایر ایندیا اکسپرس و آکاسا ایر، خدمات خود را به مقاصد آسیب‌دیده در عربستان سعودی لغو کنند. 

 به نقل از ap7am، حملات اخیر، اختلالات را در سراسر منطقه تشدید کرده است و خطوط هوایی همچنان در بحبوحه تنش‌های شدید مرتبط با درگیری گسترده‌تر ایران و ایالات متحده، در حال بازنگری در برنامه‌های خود هستند. مقامات سعودی پس از حملات و تهدیدات امنیتی بعدی، فرودگاه ریاض را فعلاً بسته نگه داشته‌اند. علاوه بر ایر ایندیا، چندین شرکت هواپیمایی هندی نیز عملیات خود را به عربستان سعودی به حالت تعلیق درآورده‌اند. ایندیگو لغو پروازهای خود به ریاض و دمام را تا ۱۵ اکتبر تمدید کرده است. 

ایر ایندیا اکسپرس خدمات خود به دمام و جده را برای ۱۲ اکتبر لغو کرده و پروازهای خود به ریاض را تا ۱۵ اکتبر به حالت تعلیق درآورده است. آکاسا ایر نیز پروازهای خود به جده و ریاض را تا ۱۳ اکتبر متوقف کرده است. عربستان سعودی اعلام کرد که روز دوشنبه با تهدیدات جدید پهپادی و موشکی روبرو شده است. ائتلاف به رهبری عربستان سعودی که از نیروهای دولتی یمن حمایت می‌کند، از شناسایی پرتابه‌های هوایی در حال نزدیک شدن خبر داد، اگرچه هیچ اطلاعات فوری در مورد خسارات ناشی از آخرین رگبار گلوله‌ها وجود ندارد. 

برچسب ها

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar