شنبه، 25 مهر 1405

ماجرای ویدئوی پرحاشیه کیش چیست؟

5 ماه قبل
بازدید: 154
کد خبر: 000158104
0
ماجرای ویدئوی پرحاشیه کیش چیست؟

انتشار یک ویدئوی پرحاشیه از آنچه سواحل کیش عنوان شده و حضور گروهی از جوانان با پوشش ساحلی، موجی از واکنش ها را در بر گرفت.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا، در پی انتشار گسترده این ویدئو در شبکه‌های اجتماعی، دادستان کیش اعلام کرد برای بررسی موضوع، پرونده قضایی تشکیل شده و عوامل تهیه و انتشار آن تحت شناسایی قرار گرفته‌اند. همچنین دستور پلمب یک کافه مرتبط با ماجرا صادر شده است.

به گفته مقام قضایی، بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این ویدئو «ترکیبی از تصاویر واقعی و تولیدشده با هوش مصنوعی» بوده؛ موضوعی که خود به پیچیدگی ماجرا و تشدید ابهامات دامن زده است.

با انتشار این ویدئو در رویداد24 به سرعت ترند شبکه‌های اجتماعی شد. بخشی از کاربران با اشاره به حضور دختران و پسران جوان در فضای ساحلی، آن را نشانه‌ای از تغییرات اجتماعی تفسیر کردند؛ در حالی که گروهی دیگر، اصل ماجرا را زیر سؤال برده و آن را «پروژه‌ای هدفمند» برای القای یک تصویر خاص از کشور دانستند.

نمونه ای از واکنش های کاربران به انتشار کلیپ کیش را در ادامه می خوانید:

کاربری نوشت: «کاش می‌شد لیست اینایی که توی ساحل کیش بودن رو درآورد. قطعا همه اینا سیم کارت سفید دارن و وظیفه‌شونم عادی جلوه دادن ایران بوده».

در میان این واکنش‌ها، برخی کاربران با طرح سوال هایی درباره نحوه ورود افراد به کیش و محدودیت‌های سفر، نسبت به واقعی بودن صحنه‌ها ابراز تردید کردند.

در همین راستا یک کاربر نوشت: «مسئله اینه شما الان نمیتونی بری کیش من هر کاری کردم بلیتی وجود نداشت برای این ماه برم کیش. اینا چطوری رفتن؟»

 در مقابل، عده‌ای دیگر با نگاهی تندتر، این تصاویر را نشانه‌ای از «بحران هنجاری» توصیف کردند از جمله احسان رستگار، فعال رسانه‌ای اصولگرا نوشت: «ویدئو‌های مستهجن غیرقابل انتشار از ساحل سیمرغ کیش، القاگر این واقعیت تلخ است که گویی در کیش جمهوری اسلامی ایران، حکمران نیست! چه در شرایط جنگی، چه عادی، راه اندازی دیسکوی متحرک کنار ساحل یعنی تحقق یکی از اهداف جبهه آمریکایی – صهیونی؛ همه را مست کنند، سپس ایران را تجزیه و نیست.»

یک کاربر دیگر نوشت: «والا چیزی که من از کیش (عکس و فیلم‌هاشو) دیدم و خودم تو برخی نقاط تهران با چشم دیم خیلی فراتر از یه تله ساده است، اگر امروز جلوی این فحشا گرفته نشه دیگه نمی‌شه کاریش کرد!»

کاربری دیگر نوشت: «یک ویدئو از کیش داره وایرال میشه و به زودی شاهد سخت‌گیری‌های بسیار زیاد در جزیره به درخواست مردم (همون کفن پوشان هوچی گر صاحب نظر در تمام امور) خواهیم بود.»

در سوی دیگر، برخی رسانه‌ها نیز با تأکید بر ناکارآمدی برخوردهای پیشین، خواستار «اقدامات بازدارنده‌تر و اجرای دقیق‌تر قانون» شدند و مدعی شدند تکرار چنین رخدادهایی نشان‌دهنده ضعف در مدیریت فرهنگی مناطق گردشگری است.

 مثلا خبرگزاری مهر در این رابطه نوشت: «تکرار چنین وقایعی این گزاره را تقویت می‌کند که برخورد‌های پیشین یا به‌اندازه کافی بازدارنده نبوده‌اند یا در اجرا با کاستی‌هایی مواجه شده‌اند؛ چرا که اگر در مواجهه با نمونه‌های مشابه گذشته مانند ماراتن کیش اقداماتی قاطع، عادلانه و مبتنی بر قانون صورت می‌گرفت، احتمال بروز مجدد چنین صحنه‌هایی به حداقل می‌رسید».

در مقابل این دیدگاه‌ها، گروهی از کاربران و تحلیلگران فضای مجازی نسبت به پیامدهای اجتماعی این نوع برخوردها هشدار داده‌اند.

آنان معتقدند در شرایطی که کشور با حساسیت‌های سیاسی و اقتصادی متعددی روبه‌روست، تشدید رویکردهای تقابلی می‌تواند به تعمیق دوقطبی‌های اجتماعی منجر شود.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar