یکشنبه، 10 آبان 1405

مذاکره‌کنندگان ایرانی سومین روز مستمر در دوحه برای گفت‌وگو با میانجیگران حضور دارند

مذاکره‌کنندگان ایرانی سومین روز مستمر در دوحه برای گفت‌وگو با میانجیگران حضور دارند

2 ساعت قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000545011
0
مذاکره‌کنندگان ایرانی سومین روز مستمر در دوحه برای گفت‌وگو با میانجیگران حضور دارند

به گزارش خبرنگار سیاست نگاه ایرانیان نیوز (ایونا)، مذاکره‌کنندگان ایرانی همچنان برای گفت‌وگو با میانجیگران در راستای دستیابی به توافق با آمریکا در دوحه حضور دارند.

این سومین روز حضور هیئت ایرانی در دوحه است؛ معاون وزیر خارجه ایران، سید عباس عراقچی، نیز در قطر برای ادامه مذاکرات حضور دارد و رسانه قطری العربی الجدید پیشرفت‌های قابل توجهی در مذاکرات غیرمستقیم بین آمریکا و ایران گزارش کرده است.

حضور هیئت ایرانی در دوحه

به گزارش المملکه، بنا بر اعلام رویترز این سومین روز از حضور مذاکره‌کنندگان ایرانی در دوحه است. پیشتر یک منبع ایرانی به العربی الجدید گفت که معاون سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران هم اکنون در دوحه حضور دارد.

بیانیه معاون عراقچی

در این خصوص عراقچی گفت: «هیئت ایرانی به دوحه سفر کرده و معاونم برای تداوم رایزنی‌ها در قطر حضور دارد.»

پیشرفت‌های مذاکرات غیرمستقیم

رسانه قطری العربی الجدید همچنین اعلام کرد که پیشرفتی قابل ‌توجه در مذاکرات غیرمستقیم میان آمریکا و ایران حاصل شده است.

منبع: رویترز

برچسب ها

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
اخبار پر بازدید
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar