مردمنگران بازسازی منازل مسکونی آسیب دیده در جنگ تحمیلی نباشد
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تقسیم کار لازم برای بازسازی منازل مسکونی آسیب دیده در طول جنگ تحمیلی هم در تهران و هم در شهرستان ها انجام شده و روند بازسازی نیز آغاز شده است.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از ایسنا، عباس صوفی، نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای اسکان افرادی که منازل آنان در جنگ آسیب دیده یا تخریب شده اند گفت:کمیسیون عمران بر اساس وظیفه نظارتی خود تاکنون بازدیدهایی از ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران، دستگاه های خدمات رسان و همچنین واحدهای آسیب دیده در طول این جنگ تحمیلی داشته است.
وی در ادامه با تشریح تقسیم بندی صورت گرفته برای اسکان و برآورد خسارات به واحدهای مسکونی اظهار کرد:سیاست دولت این است که در تهران متولی تعیین خسارت، پیگیری پرداخت خسارت و اسکان افرادی که منازل آنان در طول این جنگ تحمیلی آسیب دیده یا تخریب شده است، شهرداری تهران است.
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شهرستان ها نیز بنیاد های مسکن شهرستان و بنیاد مسکن استان زیر نظر استانداران و فرمانداران بحث تعیین خسارت به واحدهای مسکونی، خودروها و وسایل منازل را بر عهده دارند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه موضوع اسکان و پرداخت خسارات به افرادی که منازل آنان در طول جنگ آسیب دیده با جدیت دنبال می شود افزود: مردم نگران نباشند. در تهران برآورد بر این است که حدود ۳۴ هزار واحد مسکونی تاکنون خسارت دیده اند. اقدامات لازم برای بازسازی این واحدها در دستور کار قرار گرفته است.
وی در ادامه با بیان اینکه تمهیدات لازم برای بازسازی منازل مسکونی آسیب دیده اندیشیده شده است گفت: متولی امر دولت است. از همین الان کارهای بازسازی واحدهایی که کم تر آسیب دیده اند آغاز شده است. ابتدا کار کارشناسی انجام می شود. نماینده کانون کارشناسان دادگستری و سازمان نظاممهندسی و شهرداری برآورد خسارت را انجام داده و منازلی که کم تر آسیب دیده اند بازسازی شروع می شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه برخی از واحدهای مسکونی نیازمند بازسازی کامل است بیان کرد: برای این واحدها نیز تمهیدات لازم انجام شده و جای نگرانی برای مردم وجود ندارد.
خبرنگار : شاکر
-
12 اردیبهشت 1405سلاح خاموش قرن ۲۱ زیر دستان ایران/ برگ برندهای که هنوز رو نشده -
12 اردیبهشت 1405بازگشت به میز مذاکره با چاشنی تردید -
12 اردیبهشت 1405مخالفت کمیسیون صنایع به افزایش قیمت خودرو -
12 اردیبهشت 1405دریابان بازنشسته فرانسوی: اقدام نظامی جواب نمی دهد -
12 اردیبهشت 1405ترامپ دوباره ایران را تهدید کرد
-
جنجال تازه برای تاج و دنیامالی؛ اتهامهای جدید و ادعای غیرقانونی بودن وزارت ورزش
-
سوتی عجیب شبکه خبر؛ استقبال از پزشکیان با موسیقی «بازی تاجوتخت»
-
آسمان اسرائیل ناگهان کلیر شد؛ استقرار پدافند هوایی در تلآویو خبرساز شد!
-
تصاویر وحشتناک از کوچه مرگ در سیستان و بلوچستان
-
تصاویر وحشتناک از کوچه مرگ در سیستان و بلوچستان
-
آیفون ۱۸ دریایی در دیوار آگهی شد؟
-
جنجال یاسر آسانی بالا گرفت؛ استقلال تهران پیشنهاد مناظره با پرسپولیس را رد کرد
-
جنجال یاسر آسانی بالا گرفت؛ استقلال تهران پیشنهاد مناظره با پرسپولیس را رد کرد
-
19 مهر 1405پایان ضربالاجل آمریکا -
24 مهر 1405نام ظریف در تجمعات شبانه با شعر توهینآمیز خبرساز شد -
20 مهر 1405تذکر رهبر انقلاب به صداوسیما -
19 مهر 1405سومین استیضاح ترامپ کلید میخورد؟ -
19 مهر 1405معاون وزیر خارجه: جنایات میناب و لامرد را در محاکم بینالمللی پیگیری میکنیم -
20 مهر 1405تازه ترین آمار فوت زنان موتورسوار تهرانی -
22 مهر 1405افزایش کالابرگ در دو مرحله/ چه کسانی در اولویت هستند؟ -
23 مهر 1405اعتراض صریح یوسف پزشکیان به تلویزیون؛ چرا سه نفر مقابل یک مهمان؟ -
19 مهر 1405اعلام یک روز عزای عمومی در این استان -
19 مهر 1405شوهر کامالا هریس با نامزدی دوباره او مخالفت کرد