دوشنبه، 27 مهر 1405

هافبک باتجربه پیکان: یک قدمی پرسپولیسی شدن بودم، ولی پیکانم!

9 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000148270
0
هافبک باتجربه پیکان: یک قدمی پرسپولیسی شدن بودم، ولی پیکانم!

فراز امامعلی، در بازی حساس مقابل ذوب‌آهن به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تیم به چشم خورد. او در دو نیمه بازی در پست‌های مختلف حضور داشت و نقش مهمی در کسب سه امتیاز ارزشمند تیمش ایفا کرد. در گفت‌وگو با خبرنگار، امامعلی گفت که به بازی در چند پست عادت کرده، اما همیشه کارش سخت است. او همچنین درباره اینکه یک قدمی پرسپولیسی شدن بوده، صحبت کرد، اما در حال حاضر تمام تمرکزش را روی پیکان و ادامه موفقیت‌ها گذاشته است.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , هفته شانزدهم لیگ برتر برای پیکانی‌ها با بردی ارزشمند مقابل ذوب‌آهن همراه بود. بردی که باعث اختلاف امتیاز این تیم با پایین جدول شد. یکی از بهترین نفرات پیکان در این بازی فراز امامعلی بود که در هر نیمه بازی در پست‌های مختلف را تجربه کرد و روی گل‌های تیمش و کسب این پیروزی تاثیر پررنگی داشت.

خبرنگار ما با این بازیکن که به تیم منتخب هفته نیز راه پیدا کرد گفت‌وگویی انجام داده که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید:

* برد حیاتی و به موقعی گرفتید. درباره بازی صحبت کن.
بازی با ذوب آهن برای ما شش امتیازی بود و حساسیت بالایی داشت. پیش بینی کرده بودیم که ذوب آهن با سیستم و انگیزه جدید وارد نیم‌فصل دوم شود. ما هم برنامه ریزی خودمان را داشتیم و توانستیم سه امتیاز بازی را بگیریم.

* عملکرد خیلی خوبی داشتی اما همچنان از تو انتظار گل و پاس گل هم هست. چقدر این انتظارات را درست و بجا می‌دانی؟
با توجه به شرایط تیمی و فردب، توقعات از من بالا رفته است. سعی خودم این است که در هر بازی بهترین عملکرد را داشته باشم و تاثیرگذاری خودم را نشان دهم. امسال در پست‌های مختلف بازی می‌کنم و تمرکزم روی این است تا تأثیرگذاری خودم در هر موقعیت را نشان بدهم. فعلا سه پاس گل و یک گل دارم و سعی می‌کنم در بازی‌های آینده این آمار را ارتقا دهم.

عجیب‌ترین صحنه از تو در این فصل، گل نکردن دروازه خالی فولاد بود. چطور آن توپ را گل نکردی؟
در آن موقعیت وقتی توپ جلوی من افتاد فکر می‌کردم هرجور که به توپ ضربه بزنم گل می‌شود. متاسفانه توپ روی پای راست و غیر تخصصی من بود و شدت را زیاد گرفتم و توپ به بیرون رفت. اگر آن توپ روی پای چپ بود قطعا گل می‌شد. متاسفانه باختیم و باورم نمی‌شد آن گل را نزده‌ام.

امامعلی

 خبرنگارها به تو لقب "پسر ارشد پیکان" داده‌اند. این لقب را دوست داری؟
بله آن را خیلی دوست دارم و باعث افتخارم است. من از هشت سالگی در مدرسه فوتبال پیکان بودم. چهار سال از این تیم دور بودم ولی خوشحالم که دوباره به خانه خودم برگشته‌ام. همه جوره و دلسوزانه پیکان را دوست دارم و بیشترین توانم را برای تیم می‌گذارم. حتی وقتی در پیکان نبودم تک تک بازی‌هایش را دنبال می‌کردم. از مدیریت و کادر فنی بابت ساخت این مجموعه ممنونم. اکثر ملی‌پوشان از باشگاه پیکان رشد کرده‌اند و خوشحالم که عضوی از این مجموعه هستم.

* چند پسته بودن راحت است؟
به هیچ عنوان. واقعا سخت است. برای بازی در هر پست باید آمادگی ذهنی و فنی داشته باشی، مخصوصا در لیگ برتر. آقای دقیقی نیز هم در خیبر و هم در شمس آذر این کار را کردند. من هم چند پست را به صورت تخصصی بازی کرده‌ام. این خیلی سخت است ولی همه هدفم موثر بودن در تیم است.

برای کاپیتان اول بودن چالش ندارید؟
به هیچ عنوان چنین مشکلی نداریم. همه چیز طبق صلاحدید کادر فنی است. محسن بزرگتر من است و به شخصه خیلی برای من قابل احترام است. اصلا فرقی ندارد چه کسی بازوبند را ببندد. تصمیم سرمربی این است که محسن کاپیتان اول باشد و این برای همه قابل احترام است.

پیکان

* ۳۱ ساله هستی و فکر می‌کنی تا چند سالگی فوتبال را ادامه دهی؟
در حال حاضر فکر می‌کنم علاوه بر پختگی، بهترین آمادگی بدنی و ذهنی و فنی را دارم. به لطف کار با آقای دقیقی به دوندگی زیاد عادت کرده‌ام. فکر می‌کنم حداقل تا ۳۶ یا ۳۷ سالگی بتوانم بازی کنم.

* تجربه خوبی در لیگ برتر داری و آیا تیمی بوده که دوست داشته باشی آنجا بازی کنی ولی هیچوقت این اتفاق نیفتاده؟
سری قبل که در پیکان بودم و ۱۳ گل و پاس گل داشتم پیشنهادی جدی از پرسپولیس گرفتم. همه چیز برای قرارداد تمام شده بود ولی اتفاقاتی افتاد که نمی‌توانم بازگو کنم و در نهایت به مس رفسنجان رفتم که با آقای ربیعی به لیگ برتر آمده بود و از آنجا پیشنهاد آقای دقیقی را دریافت کردم. واقعا پرسپولیس و استقلال برایم فرقی ندارد.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar