شنبه، 25 مهر 1405

هشدار مقاومت عراق به کشورهای اروپایی درباره هرگونه ورود به جنگ منطقه

7 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000149919
0
هشدار مقاومت عراق به کشورهای اروپایی درباره هرگونه ورود به جنگ منطقه

مقاومت اسلامی عراق بامداد امروز پنج‌شنبه با صدور بیانیه‌ای به کشورهای اروپایی در خصوص هرگونه مشارکت در جنگ علیه آزادی‌خواهان منطقه هشدار داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از ایسنا، مقاومت اسلامی عراق در بیانیه خود اعلام کرد: «این روزها گروه‌های شرور و استکباری در اقدامی خبیثانه برای دامن زدن به فساد بر روی زمین، با تحمیل سلطه خود بر خواست ملت‌های آزاده، در حال توطئه برای خاموش کردن شعله عزت و غرور آزادگان و عزت ملت‌ها هستند و هیهات که این توطئه آنها محقق شود در حالی که مردمان با اراده وعزم راسخ حاضر در میدان، هیچ گونه کرنش در برابر اقدامات استکبار جهانی نپذیرفته و نمی‌پذیرند.»

مقاومت اسلامی عراق در ادامه بیانیه خود نیز هشدار داد، «دشمن جنایتکار صهیونیستی آمریکایی با درخواست حمایت از برخی کشورهای اروپایی جهت مشارکت در این جنگ ناعادلانه، همچنان در حال جمع کردن همپیمانان خود علیه آزادی‌خواهان جمهوری اسلامی ایران و منطقه است، بنابراین هرکدام از این کشورها که در این جنگ شرکت کند، دشمن ملت‌ها و مقدسات ما محسوب شده و به عنوان مجازاتی بر مشارکتش در این جنگ، نیروها و منافع آنها در عراق و منطقه هدف مشروع ما قرار خواهند گرفت.»

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar