جمعه، 24 مهر 1405

واریز حق پرستاری افراد دارای معلولیت شدید، امشب انجام می‌شود

9 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000147797
0
واریز حق پرستاری افراد دارای معلولیت شدید، امشب انجام می‌شود

معاون سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه حق پرستاری افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید امشب واریز می‌شود، گفت: یارانه مراکز شبانه روزی را این ماه یک هفته زودتر واریز کردیم.

به گزارش خبرنگار سلامت ایونا به نقل از مهر، علیرضا انجلاسی معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه یارانه مراکز روزانه و شبانه‌روزی تحت پوشش سازمان بهزیستی واریز شده است، گفت: حق پرستاری افراد دارای ضایعه نخاعی نیز واریز شد. یارانه مراکز شبانه روزی را این ماه یک هفته زودتر واریز کردیم.

وی افزود: حق پرستاری افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید نیز امشب واریز می‌شود.

انجلاسی گفت: حق پرستاری پرداخت ماهانه است که به منظور کمک به افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید، بسترگرا و ضایعه نخاعی که در منزل نگه داری می‌شوند، پرداخت می‌شود. این رقم هم اکنون ماهانه ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار توان است و به ۱۵۳ هزار نفر از افراد دارای معلولیت پرداخت می‌شود.

خبرنگار : سارادهنوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar