شنبه، 25 مهر 1405

واشنگتن بزند، پایگاه‌های آمریکا را می زنیم

9 ماه قبل
بازدید: 104
کد خبر: 000146750
0
واشنگتن بزند، پایگاه‌های آمریکا را می زنیم

خبرگزاری رویترز اعلام کرد تهران در خصوص حمله آمریکا علیه ایران به کشورهای منطقه هشدار داده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از فرارو، خبرگزاری رویترز با انتشار خبری اعلام کرد تهران به کشورهای منطقه هشدار داده است که در صورتی که آمریکا دست به اقدامی نظامی علیه ایران بزند، ایران نیز در مقابل پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف قرار خواهد داد.

به نقل از رویترز، این خبرگزاری به نقل از یک منبع ارشد ایرانی گزارش داده است که تهران هشداری را برای کشورهای منطقه فرستاده، مبنی بر اینکه در صورتی که آمریکا در حمایت از ناآرامی‌های اخیر دست به حمله به خاک ایران بزند، ایران نیز پایگاه‌های آمریکا را در منطقه هدف قرار خواهد داد.

گزارش رویترز پس از آن منتشر می‌شود که روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال هم در گزارشی مدعی شده عربستان سعودی و سایر کشورهای عرب خلیج فارس به طور خصوصی از آمریکا خواسته‌اند که به ایران حمله نکند.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar