شنبه، 25 مهر 1405

وام ۲۰۰ میلیونی دولت به رانندگان کامیون

9 ماه قبل
بازدید: 110
کد خبر: 000149196
0
وام ۲۰۰ میلیونی دولت به رانندگان کامیون

دولت به رانندگان کامیون وام ۲۰۰ میلیونی برای خرید لاستیک پرداخت می‌کند

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از فارس، رئیس سازمان راهداری رضا اکبری در مورد به‌روز نبودن نرخ حمل کالا گفت که در خردادماه سال جاری، نرخ حمل کالا را تغییر دادیم که بخش عمده آن ناشی از لاستیک، روغن و سایر تجهیزات نگهداری و تعمیر است.

رئیس سازمان راهداری گفت که نرخ تن-کیلومتر از ۱۱۰۴ تومان در خرداد ماه به ۱۳۱۹ تومان در حال حاضر رسیده است.

اکبری در مورد تسهیلات به رانندگان اشاره کرد که تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی به هر ناوگان با کارمزد ۱۲ درصد و ۳ ساله مصوب شده و از هفته آینده وارد پرداخت وام خواهیم شد.

رئیس سازمان راهداری از مکاتبه‌های زیاد با هیئت دولت و صنایع با پیگیری شخص وزیر راه‌وشهرسازی خبر داد که کرایه‌ها به‌روز و به صورت برخط پرداخت شوند و نیازمند به سامانه‌ای است که به صورت ۴۸ یا ۷۲ ساعته تسویه کرایه‌ها صورت بگیرد.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar