شنبه، 25 مهر 1405

وزیر صمت : دستگاه‌های حاکمیتی با تلاش به دنبال رفع نواقص موجود هستند

9 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000146319
0
وزیر صمت : دستگاه‌های حاکمیتی با تلاش به دنبال رفع نواقص موجود هستند

سید محمد اتابک گفت: برنامه دولت در دراز مدت نتایج پایداری در اقتصاد و توسعه کشور خواهد داشت و دستگاه‌های حاکمیتی با تلاش مضاعف به دنبال رفع نواقص موجود هستند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از  ایسنا ، سید محمد اتابک روز دوشنبه ۲۲ دی ماه در مراسم راهپیمایی اتحاد مقدس ایرانیان علیه تروریسم صهیونی - آمریکا   با قدردانی از حضور مردم اظهار کرد که ملت ایران همواره پای نظام و ارزش های انقلاب ایستادگی کرده و این بار هم توطئه آمریکایی صهیونیستی را نقش برآب کرد.

 برنامه دولت در دراز مدت نتایج پایداری در اقتصاد و توسعه کشور

وی سامان دادن به وضعیت اقتصادی را نشان از عزم دولت دانست و گفت: برنامه دولت در دراز مدت نتایج پایداری در اقتصاد و توسعه کشور خواهد داشت و دستگاه‌های حاکمیتی با تلاش مضاعف به دنبال رفع نواقص موجود هستند.

اتابک، اخلاص مردم را در دفاع از آرمان های انقلاب را ستود و افزود: کار برای چنین ملتی افتخار برای دولت است و خدمت به این مردم سرلوحه برنامه‌های دولت وفاق است.

خبرنگار : کنعانی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar