شنبه، 25 مهر 1405

وینگر رشفورد با قراردادی قرضی به بارسلونا پیوست

1 سال قبل
بازدید: 162
کد خبر: 000145262
0
وینگر  رشفورد با قراردادی قرضی به بارسلونا پیوست

فابریتزیو رومانو که یکی خبرنگاران مطرح در بحث نقل و انتقالات فوتبال اروپا جهان نیز این انتقال را قطعی اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ایسنا، طبق خبرهای غیر رسمی منتشرشده توسط رسانه‌های اسپانیایی و برخی خبرنگاران نزدیک به باشگاه بارسلونا، انتقال مارکوس رشفورد، وینگر ۲۷ساله منچستریونایتد، به تیم بارسلونا قطعی شده است و به‌زودی رسما اعلام می‌شود.

طبق خبرهای موجود مارکوس رشفورد با تماس مستقیم هانسی فلیک، سرمربی تیم بارسلونا بدون پیش‌شرط برای ثبت قراردادش این پیشنهاد را پذیرفته است و فردا (یکشنبه) در تست‌های پزشکی باشگاه حضور پیدا می‌کند.

طبق  توافق‌ بارسلونا و منچستریونایتد، این قرارداد به صورت قرضی (یک‌ساله) و با بند خرید قطعی خواهد بود. رشفورد در برنامه‌های فلیک نقش پررنگی دارد.

فابریتزیو رومانو که یکی خبرنگاران مطرح در بحث نقل و انتقالات فوتبال اروپا جهان نیز این انتقال را قطعی اعلام کرد.

خبرنگار : نوذری

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar