شنبه، 25 مهر 1405

پاسخ بقائی به صدراعظم آلمان درمورد پایان دادن به جنگ

7 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000150970
0
پاسخ بقائی به صدراعظم آلمان درمورد پایان دادن به جنگ

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن پاسخ به درخواست صدراعظم آلمان از ایران برای پایان دادن به جنگ، این سوال را از وی مطرح کرد که چرا نمی‌خواهید که آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاطر این تهاجم وحشیانه و جنایات نفرت‌انگیزشان پاسخگو باشند و مورد بازخواست قرار گیرند؟

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از خبرآنلاین: اسماعیل بقائی شنبه شب ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ در شبکه ایکس با اشاره به درخواست صدر اعظم آلمان از ایران برای پایان دادن به جنگ نوشت: صدراعظم آلمان از ایران می‌خواهد که جنگ را پایان دهد! این واقعاً مضحک است: اینکه از ایران، به عنوان کشوری که مورد تجاوز نظامی بی‌دلیل قرار دارد، بخواهند به نحوی این منازعه را به پایان برساند.

وی افزود: چرا به جای این، مخاطب خود را مهاجمان بی‌رحمی که مسئول بمباران و کشتار ایرانیان هستند، قرار نمی‌هید؟

بقائی تصریح کرد: چرا نمی‌خواهید که آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاطر این تهاجم وحشیانه و جنایات نفرت‌انگیزشان پاسخگو باشند و مورد بازخواست قرار گیرند؟

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar