شنبه، 25 مهر 1405

پایگاه مشترک آمریکا و بحرین مورد هدف واقع شد

7 ماه قبل
بازدید: 104
کد خبر: 000149736
0
پایگاه مشترک آمریکا و بحرین مورد هدف واقع شد

بار دیگر در روز پنجم جنگ پایگاه‌ها و مراکز حساس و راهبردی آمریکا در منطقه مورد هدف قرار گرفت و صدای انفجار در منامه پایتخت بحرین شنیده شد.

به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از ایسنا، با شنیده شدن صدای انفجار در بحرین، سفارت آمریکا در این کشور از شهروندان خواست تا آنجا را ترک کنند.

المحور نیوز گزارش داد یک پهپاد ایرانی پایگاه مشترک آمریکا و بحرین در منطقه الصخیر را هدف قرار داد.

بحرین در چند روز گذشته شاهد حملات سنگین سپاه پاسداران ایران به منافع آمریکایی‌ها در این کشور بود.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) درباره حملات به بحرین عنوان کرده است: روز سه‌شنبه پایگاه هوایی آمریکا در منطقه شیخ عیسی بحرین در عملیات گسترده پهپادی و موشکی نیروی دریایی در سحرگاه سه‌شنبه مورد هدف قرار گرفت؛ در این حمله ۱۰ نقطه کلیدی و راهبردی فرماندهی و مجتمع تجهیزات تروریست‌های آمریکایی در پایگاه هوایی شیخ عیسی در بحرین مورد اصابت سنگین پرتابه‌های ایرانی قرار گرفتند که مرکز فرماندهی و کنترل هوایی تروریست‌های آمریکایی، مخازن سوخت هواگردها و ساختمان استقرار فرماندهان عالی رتبه آمریکایی در این پایگاه بخشی از اهداف منهدم شده بودند.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar