جمعه، 24 مهر 1405

پرداخت وام ۳۰ میلیونی در این تاریخ

5 ماه قبل
بازدید: 108
کد خبر: 000159637
0
پرداخت وام ۳۰ میلیونی در این تاریخ

وزیر اقتصاد و دارایی اعلام کرد مرحله جدید طرح اعتبار ملی پس از آرام شدن شرایط کشور اجرا خواهد شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از باشگاه خبرنگاران، سید علی مدنی‌زاده، وزیر اقتصاد و دارایی، از اجرای سه دوره پایلوت «طرح اعتبار ملی» پیش از آغاز جنگ خبر داد و گفت: این طرح برای معلمان، پرستاران و نیروهای مسلح اجرا شده و فاز بعدی آن به دلیل تراکم کاری ناشی از جنگ به تعویق افتاده است.

 وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به جزئیات این طرح افزود:به دلیل افزایش حجم کاری و اولویت‌های عملیاتی در شرایط جنگی، امکان اجرای فاز بعدی این طرح فراهم نشد. در حال حاضر در میانه راه هستیم و به محض اینکه فضای جنگ آرام شود، با اولویت‌بندی منابع بانکی، انشاءالله فاز بعدی طرح اعتبار ملی نیز اجرایی خواهد شد.

گفتنی است طرح اعتبار ملی شامل ۳۰ میلیون تومان با نرخ سود پنج درصد است که به دهک‌های اول تا پنجم تعلق می‌گیرد و مشمولان پس از ثبت درخواست در بانک و اعتبارسنجی، می‌توانند از این اعتبار استفاده کنند و طی شش ماه باید آن را تسویه کنند.

خبرنگار : ایروانی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar