شنبه، 25 مهر 1405

کمک دونالد ترامپ به ایران رسید! اما سرما به مردم زد!

9 ماه قبل
بازدید: 107
کد خبر: 000146484
0
کمک دونالد ترامپ به ایران رسید! اما سرما به مردم زد!

ترامپ با اعلام تعرفه 25 درصدی برای کشورهای تجاری با ایران، گفت که کمک می‌کند، اما در واقع فشارهای اقتصادی را بر مردم ایران افزایش داد. کشورهایی که دارو، غذا یا خودرو به ایران می‌فروشند، با مجازات‌های جدید مواجه می‌شوند و این به معنای کاهش عرضه کالاهای ضروری برای مردم ایران است. این کمک، در واقع یک ضربه دیگر به مردم است.

به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از ایسنا, این است معنای کمک ترامپ به مردم ایران ! و چه رنج بزرگی است خردمندان را که می بینند هنوز عده ای دل به دشمن بسته اند و چه رنج بزرگ تری که علت این دلبستگی به خارج، رنجشی است که حکمرانان داخلی ایجاد کرده اند: رنج اندر رنج!

نوشت: در چند روز گذشته، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا چندین بار از عزم جدی خود برای کمک به مردم ایران خبر داده بود. او گفته بود که باید ایران دوباره به دوران شکوه برگردد و مردم ایران زندگی بهتری را تجربه کنند.

بسیاری نیز با این تصور که ترامپ برای نجات، آزادی و رفاه مردم ایران کاری خواهد کرد، امیدهای فراوان به او بسته بودند، تا این که ساعاتی پیش، اولین کمک ترامپ بعد از ناآرامی های اخیر رسید و بدین ترتیب، وعده رئیس جمهور آمریکا برای رفاه بیشتر مردم ایران، محقق شد.

ترامپ در پستی در حساب خود در "تروث سوشیال" نوشت: «از همین الان، هر کشوری که با جمهوری اسلامی ایران تجارت کند، برای هر گونه تجارت با ایالات متحده آمریکا تعرفه ۲۵ درصدی پرداخت خواهد کرد. این دستور قطعی و نهایی است. از توجه شما به این موضوع متشکرم!»

معنای این تصمیم آن است که در شرایطی که تحریم های سنگین، مردم ایران را تحت فشارهای کمرشکن قرار داده است، اگر کشوری بخواهد همچنان با ایران تجارت کند، با مجازات های جدید تعرفه ای آمریکا مواجه می شود. 

نکته اینجاست که در حال حاضر، هیچ کشوری با ایران تبادل اقتصادی در زمینه های نظامی و ممنوعه ندارد و تنها موارد معدودی در خصوص خرید نفت ایران و مبادلات کالاهایی مانند خودرو و قطعات آن، محصولات کشاورزی و غذایی و دارو با ایران صورت می گیرد تا نیازهای روزمره مردم ایران تامین شود.

حالا با این کمک ترامپ به مردم ایران (!)، بسیاری از کشورها در همین مبادلات محدود خود با ایران هم دچار مشکل خواهند شد ؛ مثلاً کشوری که دارو به ایران می فروشد، خواهد دید با فروش مثلاً ۱۰ میلیون دلار دارو به ایران، باید ۵۰ میلیون دلار بیشتر تعرفه بدهد و لذا محاسبات اقتصادی اش او را به سمت عدم فروش سوق می دهد.

این است معنای کمک ترامپ به مردم ایران ! و چه رنج بزرگی است خردمندان را که می بینند هنوز عده ای دل به دشمن بسته اند و چه رنج بزرگ تری که علت این دلبستگی به خارج، رنجشی است که حکمرانان داخلی ایجاد کرده اند: رنج اندر رنج!

و پایان سخن، از فردوسی بزرگ که سرود:

ز دشمن مکن دوستی خواستار
وگر چند خواند ترا شهریار

و مولانای بزرگ که فرمود:
عشوه دهد دشمن من عشوه او را مشنو
جان و دلم را به غم و غصه بمسپار و مرو

دشمن ما را و تو را بهر خدا شاد مکن
حیله دشمن مشنو دوست میازار و مرو

کمک ترامپ به مردم ایران! ولی معنای واقعی آن چیست؟

دونالد ترامپ با اعلام تعرفه 25 درصدی برای کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، اولین "کمک" خود را به مردم ایران اعلام کرد. این تصمیم در واقع باعث افزایش فشار اقتصادی بر کشورهایی می‌شود که کالاهای ضروری مانند دارو، غذا و خودرو را به ایران صادر می‌کنند. در نتیجه، مردم ایران دچار مشکلات بیشتری می‌شوند. این تصمیم نه تنها کمکی نیست، بلکه یک ضربه اقتصادی دیگر به مردم است.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar