ادارات شهر تهران ملزم به کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق شدند
مدیرعامل برق پایتخت گفت: ادارات، دستگاه های اجرایی و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی شهر تهران موظف به کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق در ساعات اداری و ۷۰ درصد در ساعات غیراداری شدند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از فرارو، به دنبال افزایش دمای هوا و مصرف برق در کشور، مدیرعامل این شرکت از الزام ادارات، دستگاه های اجرایی و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی به کاهش مصرف برق خبر داد.
کامبیز ناظریان، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، گفت: تمامی ادارات، دستگاه های اجرایی و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی، شعب بانک ها و شهرداری ها موظفند مصرف برق خود را در ساعات اداری حداقل ۳۰ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۳ و در ساعات غیراداری حداقل ۷۰ درصد نسبت به مصرف همان روز کاهش دهند.
وی افزود ادارات باید یک ساعت پیش از پایان ساعت کاری اقدام به خاموش کردن سامانه های سرمایشی کرده و با پایش وضعیت مصرف برق از تنظیم دمای سامانه های سرمایشی و تهویه مطبوع بر روی عدد ۲۵ درجه سانتیگراد اطمینان حاصل کنند.
شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، ناظریان با اشاره به این که دستور العمل های مرتبط و الزامات صرفه جویی در مصرف برق به تمامی ادارات ابلاغ شده است تاکید کرد مصرف برق لحظه ای ادارات به صورت مستمر از طریق سامانه ها و مراکز رصد و پایش هوشمند و همچنین بازدیدهای میدانی بازرسان و ارزیابان این شرکت در حال بررسی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اعلام کرد پیش بینی می شود بالغ بر ۱۵۰ مگاوات صرفه جویی در این حوزه حاصل شود.
خبرنگار : ایروانی
-
جنجال تازه برای تاج و دنیامالی؛ اتهامهای جدید و ادعای غیرقانونی بودن وزارت ورزش
-
سوتی عجیب شبکه خبر؛ استقبال از پزشکیان با موسیقی «بازی تاجوتخت»
-
آسمان اسرائیل ناگهان کلیر شد؛ استقرار پدافند هوایی در تلآویو خبرساز شد!
-
تصاویر وحشتناک از کوچه مرگ در سیستان و بلوچستان
-
تصاویر وحشتناک از کوچه مرگ در سیستان و بلوچستان
-
آیفون ۱۸ دریایی در دیوار آگهی شد؟
-
جنجال یاسر آسانی بالا گرفت؛ استقلال تهران پیشنهاد مناظره با پرسپولیس را رد کرد
-
جنجال یاسر آسانی بالا گرفت؛ استقلال تهران پیشنهاد مناظره با پرسپولیس را رد کرد
-
19 مهر 1405پایان ضربالاجل آمریکا -
24 مهر 1405نام ظریف در تجمعات شبانه با شعر توهینآمیز خبرساز شد -
20 مهر 1405تذکر رهبر انقلاب به صداوسیما -
19 مهر 1405سومین استیضاح ترامپ کلید میخورد؟ -
19 مهر 1405معاون وزیر خارجه: جنایات میناب و لامرد را در محاکم بینالمللی پیگیری میکنیم -
20 مهر 1405تازه ترین آمار فوت زنان موتورسوار تهرانی -
22 مهر 1405افزایش کالابرگ در دو مرحله/ چه کسانی در اولویت هستند؟ -
23 مهر 1405اعتراض صریح یوسف پزشکیان به تلویزیون؛ چرا سه نفر مقابل یک مهمان؟ -
19 مهر 1405اعلام یک روز عزای عمومی در این استان -
19 مهر 1405شوهر کامالا هریس با نامزدی دوباره او مخالفت کرد