یکشنبه، 26 مهر 1405

بریتانیا هفته آینده میزبان نشستی در مورد تنگه هرمز خواهد بود

6 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000154692
0
بریتانیا هفته آینده میزبان نشستی در مورد تنگه هرمز خواهد بود

انگلیس قصد دارد میزبان یک رویداد با موضوع تنگه هرمز باشد.

به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از شفقنا، گاردین نوشت: بریتانیا هفته آینده میزبان نشستی در مورد تنگه هرمز خواهد بود. لندن می‌گوید چندین کشور را با هدف بازگرداندن حرکت آزاد کشتی‌ها از طریق این تنگه، که از آغاز جنگ توسط ایران مسدود شده و خسارات سنگینی به اقتصاد جهانی وارد کرده است، گرد هم خواهد آورد.

نخست وزیر بریتانیا، کی‌یر استارمر در این باره گفت: داشتن یک «طرح عملی» برای بازگشایی تنگه و به حرکت درآوردن اقتصاد جهانی ضروری است.

یک مقام بریتانیایی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: این نشست با ایده اخذ عوارض برای عبور از این آبراه، که توسط ایران به عنوان بخشی از مذاکرات آتش‌بس پیشنهاد شده است، مخالفت خواهد کرد.

این نشست پس از درخواست وزیر امور خارجه انگلیس در تاریخ ۲ آوریل با حضور حدود ۴۰ کشور و یک جلسه برنامه‌ریزی نظامی با حضور حدود ۳۰ کشور برگزار می‌شود. 

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar