جمعه، 24 مهر 1405

توقیف ۱۳۱۶ دستگاه انواع خودروی شوتی در یک ماه فروردین

5 ماه قبل
بازدید: 112
کد خبر: 000157909
0
توقیف ۱۳۱۶ دستگاه انواع خودروی شوتی در یک ماه فروردین

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تأکید بر اینکه مقابله با کالای قاچاق به منزله دفاع از تولید داخلی و در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است، بیان کرد: در فروردین ماه سال جاری تعداد ۴ هزار و ۸۳۸ فقره پرونده برای متهمان در حوزه قاچاق کالا و ارز تشکیل و پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از ایسنا، سردار رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، از توقیف هزار و ۳۱۶ دستگاه انواع خودروی شوتی در بازه زمانی یک ماهه (فروردین سال جاری) خبر داد. 

به گزارش ایسنا، رحیمی با تأکید بر اینکه مقابله با خودروهای شوتی با قدرت در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور است، اظهار کرد: خودروهای شوتی امنیت را در ابعاد مختلف مخدوش می‌کند؛ مقابله با این پدیده مطالبه مردمی و از مأموریت‌های اولویت دار و مستمر پلیس است. 

وی با تأکید بر اینکه مقابله با کالای قاچاق به منزله دفاع از تولید داخلی و در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است، بیان کرد: در فروردین ماه سال جاری تعداد ۴ هزار و ۸۳۸ فقره پرونده برای متهمان در حوزه قاچاق کالا و ارز تشکیل و پیگیری شد. 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: هموطنان گرامی می‌توانند اخبار و اطلاعات خود را در خصوص انبار و محل نگهداری کالاهای احتکاری را از طریق کانال سروش، بله، ایتا با نشانی police۳۰۱۱۰ @ در میان بگذارند.

خبرنگار : ایروانی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar