یکشنبه، 26 مهر 1405

خبر خوش بختیاری‌زاده به دو ستاره تیم فوتبال استقلال

52 دقیقه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000541768
0
خبر خوش بختیاری‌زاده به دو ستاره تیم فوتبال استقلال

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ,سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی استقلال، به دو بازیکن نیمکت‌نشین این تیم خبر امیدوارکننده‌ای داده است. بر اساس گزارش‌های منتشرشده، بختیاری‌زاده در گفت‌وگو با مهران احمدی و مهدی قایدی، رضایت خود را از عملکرد آنها در تمرینات اعلام کرده و به این دو بازیکن اطمینان داده است که در مسابقات پیش رو فرصت بازی خواهند داشت.

سرمربی آبی‌پوشان در هفته‌های اخیر تلاش کرده از ظرفیت بازیکنان مختلف استقلال استفاده کند و با بررسی شرایط فنی نفرات، گزینه‌های بیشتری برای ترکیب تیم در اختیار داشته باشد. اعلام رضایت از تمرینات مهران احمدی و مهدی قایدی نیز می‌تواند نشانه‌ای از توجه کادر فنی به آمادگی این بازیکنان باشد.

احمدی و قایدی از بازیکنانی هستند که می‌توانند در ادامه فصل برای استقلال نقش مؤثری ایفا کنند. با این حال، حضور آنها در ترکیب اصلی یا استفاده از توانایی‌هایشان به‌عنوان بازیکن تعویضی، به تصمیم نهایی سرمربی و شرایط هر مسابقه بستگی خواهد داشت.

استقلال در ادامه رقابت‌های لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا با برنامه‌ای فشرده روبه‌رو است و مدیریت توان بدنی بازیکنان در چنین شرایطی اهمیت زیادی دارد. استفاده از نفرات نیمکت‌نشین می‌تواند به کاهش فشار مسابقات روی بازیکنان اصلی کمک کند و دست کادر فنی را برای تغییر تاکتیک و ایجاد تنوع در ترکیب بازتر بگذارد.

اکنون باید دید بختیاری‌زاده در دیدارهای آینده چه زمانی از مهران احمدی و مهدی قایدی استفاده خواهد کرد و آیا این دو بازیکن می‌توانند با دریافت فرصت بیشتر، جایگاه خود را در ترکیب استقلال تقویت کنند یا خیر. هواداران استقلال نیز منتظرند ببینند وعده سرمربی درباره فرصت بازی به این دو بازیکن چه زمانی عملی خواهد شد.

برچسب ها

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar