دلیل توقف اجرای حکم اعدام متهم پرونده خانه وحشت چه بود؟
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از همشهری آنلاین , پرونده موسوم به «خانه وحشت» بار دیگر با خبری تازه مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس گزارش همشهری آنلاین، متهم این پرونده که پیشتر به اتهام تجاوز به عنف به اعدام محکوم شده بود، سحرگاه برای اجرای حکم پای چوبه دار رفت؛ اما نوشتن توبهنامه و اعلام پشیمانی از سوی او باعث شد اجرای حکم بهطور موقت متوقف شود.
بر اساس اطلاعات منتشرشده، اکنون قرار است موضوع توبهنامه از نظر حقوقی بررسی شود. بنابراین توقف اجرای حکم به معنای لغو قطعی مجازات نیست و نتیجه نهایی به بررسیهای قانونی بستگی دارد.
پرونده خانه وحشت چگونه فاش شد؟
ماجرای خانه وحشت در پانزدهم آذر سال ۱۴۰۰ آغاز شد؛ زمانی که مأموران پلیس برای دستگیری یک سارق به خانهای در حوالی میدان قزوین مراجعه کردند. مأموران در جریان این عملیات با جسد دختری روبهرو شدند که حدود چهار ماه از مرگ او گذشته بود.
جسد در میان چندین کیسه نایلونی پیچیده شده بود و بوی تعفن فضای خانه را فرا گرفته بود. در همان محل، دو دختر جوان نیز در شرایطی نامناسب حضور داشتند. شواهد اولیه نشان میداد که این دو دختر برای مدتی طولانی در آن خانه گرفتار بودهاند.
با ادامه تحقیقات، ابعاد دیگری از ماجرا آشکار شد و گزارشهایی درباره شکنجه و آزار دختران فراری در این خانه منتشر شد. همین اتفاقات باعث شد این پرونده با عنوان جنجالی «خانه وحشت» شناخته شود.
سرنوشت قضایی سعید در پرونده خانه وحشت
متهم اصلی پرونده، جوانی به نام سعید معرفی شد که به همراه خواهرش در آن خانه زندگی میکرد. طبق گزارش منتشرشده، بررسی سوابق او نشان داد که چند سال پیش دختری را به خانه آورده بود و در جریان درگیری، دختر بر اثر برخورد سرش با دیوار جان باخته بود.
سعید در رسیدگی قضایی به اتهام قتل عمدی تبرئه شد، اما به پرداخت دیه و تحمل حبس محکوم شد. بخش دیگری از پرونده نیز به اتهام تجاوز به عنف مربوط بود که برای آن حکم اعدام صادر شد.
اکنون با نوشته شدن توبهنامه در آستانه اجرای حکم، روند اجرای مجازات موقتاً متوقف شده است. باید منتظر ماند تا بررسی حقوقی این توبهنامه مشخص کند که روند قضایی پرونده به چه سمتی خواهد رفت.
خبرنگار : همتی
-
جنجال تازه برای تاج و دنیامالی؛ اتهامهای جدید و ادعای غیرقانونی بودن وزارت ورزش
-
سوتی عجیب شبکه خبر؛ استقبال از پزشکیان با موسیقی «بازی تاجوتخت»
-
آسمان اسرائیل ناگهان کلیر شد؛ استقرار پدافند هوایی در تلآویو خبرساز شد!
-
تصاویر وحشتناک از کوچه مرگ در سیستان و بلوچستان
-
تصاویر وحشتناک از کوچه مرگ در سیستان و بلوچستان
-
آیفون ۱۸ دریایی در دیوار آگهی شد؟
-
جنجال یاسر آسانی بالا گرفت؛ استقلال تهران پیشنهاد مناظره با پرسپولیس را رد کرد
-
جنجال یاسر آسانی بالا گرفت؛ استقلال تهران پیشنهاد مناظره با پرسپولیس را رد کرد
-
19 مهر 1405پایان ضربالاجل آمریکا -
24 مهر 1405نام ظریف در تجمعات شبانه با شعر توهینآمیز خبرساز شد -
20 مهر 1405تذکر رهبر انقلاب به صداوسیما -
19 مهر 1405سومین استیضاح ترامپ کلید میخورد؟ -
19 مهر 1405معاون وزیر خارجه: جنایات میناب و لامرد را در محاکم بینالمللی پیگیری میکنیم -
20 مهر 1405تازه ترین آمار فوت زنان موتورسوار تهرانی -
22 مهر 1405افزایش کالابرگ در دو مرحله/ چه کسانی در اولویت هستند؟ -
23 مهر 1405اعتراض صریح یوسف پزشکیان به تلویزیون؛ چرا سه نفر مقابل یک مهمان؟ -
19 مهر 1405اعلام یک روز عزای عمومی در این استان -
19 مهر 1405شوهر کامالا هریس با نامزدی دوباره او مخالفت کرد