جمعه، 24 مهر 1405

روایت تازه درباره آسیب‌دیدگی رهبر انقلاب

5 ماه قبل
بازدید: 215
کد خبر: 000158881
0
روایت تازه درباره آسیب‌دیدگی رهبر انقلاب

مدیرکل تشریفات دفتر رهبر انقلاب در سخنانی در تجمعات شبانه مردم، جزئیاتی از آنچه «حمله مشترک آمریکا و اسرائیل در نهم اسفند ۱۴۰۴» خوانده شد ارائه کرده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا، در جریان تجمعات شبانه اخیر، سید مظاهر حسینی، مدیرکل تشریفات دفتر رهبر انقلاب، با اشاره به سلامتی آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، توضیحاتی درباره حادثه‌ای که آن را حمله دشمن در نهم اسفند ۱۴۰۴ توصیف کرد، ارائه داد.

او در این سخنان، روایتی از یک حمله نظامی به محدوده دفتر رهبر انقلاب و اطراف آن مطرح کرد؛ روایتی که در آن به اصابت چندین نقطه هدف، انفجارهای شدید و آسیب‌های انسانی اشاره شده است.

متن کامل این روایت به نقل از فارس را در ادامه می خوانید:

 او گفت: «روز حادثه در دفتر بودم که تقریباً ۳۰ متری ما یک محل هدف دشمن قرار گرفت که سردار شیرازی و دوستان ایشان به شهادت رسیدند و محلی در حدود ۷۰ الی ۸۰ متری، جایگاه کار رهبر انقلاب نیز هم هدف دشمن قرار گرفت که ایشان به شهادت رسیدند. 

وی افزود: در جریان موشک باران و شلیک هواپیماهای دشمن به این محدوده، آیت الله آقا سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، رهبر انقلاب، ایشان همواره در نقطه‌ای حضور داشتند که غالباً آنجا درس ارائه می‌دادند که آن روز در آن نقطه حضور نداشتند، دشمن آنجا را در حملات خود با خاک یکسان کرد. 

مدیرکل تشریفات دفتر رهبر انقلاب ادامه داد: سپس، منزل ایشان را هدف حمله خود قرار دادند که همسر ایشان به شهادت رسید، ایشان هنگامی که می‌خواست از پله‌ها به منزل عزیمت کند موشک به این محل برخورد کرد و خانم حداد عادل در منزل و آقای مصباح که در طبقه پایین بودند نیز به شهادت رسیدند. 

وی گفت: آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در بین راه عزیمت به منزل دچار موج انفجار شدند و به زمین افتادند؛ در پی این اتفاق، مقداری کشکک پا و کمر ایشان دچار ضربه شد. البته آسیب وارد به کمر ایشان طی این مدت بهبود پیدا کرد و کشکک پا نیز به زودی بهبود خواهد یافت، ایشان در سلامتی کامل هستند. 

حسینی گفت: هفته گذشته یکی از عزیزان با ایشان ملاقات کرد، موضوعی که دشمنان درباره آسیب به پیشانی ایشان مطرح می‌کردند، بی‌خود است و فقط یک تَرَک کوچک پشت گوش ایشان است که با وجود عمامه مشخص نیست و مداوا شده؛ لذا ایشان در سلامتی کامل به سر می‌برند. 

وی در پایان افزود: دشمن می‌خواهد صوت، تصویر یا هرگونه سند دیگری از ایشان به دست بیاورد تا اقدامی علیه ایشان صورت دهد. صبر کنید ایشان در موعد مناسب با همه شما صحبت خواهند کرد.»

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar