دوشنبه، 27 مهر 1405

شرایط جدید خریدوفروش طلا

7 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000150078
0
شرایط جدید خریدوفروش طلا

با وجود بسته بودن بازار طلا و سکه پس از حمله اسرائیل و آمریکا، خریدوفروش‌ها در سکوهای آنلاین تداوم دارد

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از ایرنا، دبیر اتحادیه کسب و کارهای مجازی گفت: در شرایط فعلی کشور و قطعی اینترنت، معاملات از جمله خرید و فروش طلا در سکوهای برخط انجام می شود و هیچ مشکلی نداریم.

رضا الفت نسب اظهار داشت: در جنگ ۱۲ روزه مشکلاتی برای سکوهای طلا ایجاد شده بود و بخش پرداخت و واریز بسته شده بود اکنون با هماهنگی بانک مرکزی این مشکلات وجود ندارد.

وی افزود: اکنون معاملات انجام می شود حتی چند مورد درخواست برداشت فیزیکی طلا داشتیم که با هماهنگی صورت گرفت.

دبیر اتحادیه کسب و کارهای مجازی ادامه داد: پیش از به وجود آمدن شرایط جنگی قرار بود در حوزه سکوهای برخط طلا با نهادهای مربوطه جلساتی برگزار کنیم که این جلسه به تعویق افتاده است.

وی از نیمه تعطیل شدن کسب و کارهای کوچک در بستر فضای مجازی خبر داد و گفت: یک هفته از شرایط جنگی کشور می گذرد، کسب و کارهای بزرگ فعال هستند اما کسب و کارهای کوچک با بسته شدن بازارها نیمه تعطیل هستند.

الفت نسب عنوان کرد: بازارها بایستی باز شود تا این کسب وکارها فعال شوند چراکه بیشتر کالاها را از بازار تامین می کنند.

وی خاطر نشان کرد: قیمت ها در زمان تعطیلی بازار مشخص نیست بایستی بازار کار خود را شروع کند تا این کسب و کارها بتوانند خدمات به مردم ارائه کنند.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar