جمعه، 24 مهر 1405

شمارش معکوس برای خداحافظی با کارت سوخت آزاد؛ طرح خبرساز در دو استان کلید خورد

5 ماه قبل
بازدید: 123
کد خبر: 000161348
0
شمارش معکوس برای خداحافظی با کارت سوخت آزاد؛ طرح خبرساز در دو استان کلید خورد

در اقدامی آزمایشی، طرح حذف کارت سوخت آزاد جایگاه‌داران در استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان به اجرا درآمده است؛ طرحی که با هدف شناسایی مصرف‌کنندگان واقعی و مدیریت دقیق‌تر سوخت، بنزین را با نرخ متفاوتی در کارت‌های شخصی شارژ می‌کند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان,رضا نواز، سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت کشور، با اشاره به آخرین وضعیت سهمیه‌بندی و قیمت سوخت، اعلام کرد که تا این لحظه هیچ تغییری در زمینه افزایش قیمت یا کاهش سهمیه صورت نگرفته است.

نواز با تأکید بر اینکه جایگاه‌داران کوچک‌ترین نقشی در تعیین سهمیه و قیمت ندارند، گفت:ما حسب رسالت اجتماعی خود، انتقادات و پیشنهادات مردم را از سراسر کشور جمع‌آوری و به صورت رسمی به مسئولان منعکس می‌کنیم. بسیاری از این پیشنهادات توسط مسئولان بررسی و برخی نیز عملیاتی شده است.

نواز در پاسخ به سوالی درباره طرح‌های آزمایشی در دو استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان تصریح کرد: در این استان‌ها طرحی با هماهنگی استانی در حال اجراست که طی آن بیشتر کارت‌های آزاد جمع‌آوری و مبلغ پنج هزار تومان به ازای هر لیتر در کارت سوخت شخصی شارژ می‌شود. این طرح که برای شناسایی مصرف‌کننده واقعی طراحی شده، به مدت چند روز به صورت آزمایشی در حال اجراست و بازخوردهای آن بررسی خواهد شد.

سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت در پایان با اشاره به نبود کارت‌های اضطرار در جایگاه‌ها هشدار داد: متأسفانه از سال ۱۴۰۲ تعداد و میزان شارژ کارت‌های اضطرار هر سال کاهش یافته و اکنون عملاً با کمبود شدید این کارت‌ها مواجهیم.

از مردم درخواست می‌کنیم از کارت سوخت شخصی خود استفاده کنند و در صورت نبود کارت اضطرار، فقط برای یک بار و به میزان مازاد مصرف سوختگیری نکنند تا سایر شهروندان معطل نمانند. اگر صرفه‌جویی واقعی در مصرف توسط مردم رخ دهد، شاید نیازی به اجرای طرح‌های خاص کاهش مصرف نباشد.

در حالی که مسئولان صنف جایگاه‌داران از احتمال تعمیم این سیاست بر اساس نتایجِ آزمایشی خبر می‌دهند، هشدارها درباره کمبود شدید کارت‌های اضطرار در پمپ‌بنزین‌ها بالا گرفته است. این رویکرد جدید که با تأکید بر استفاده از کارت‌های شخصی همراه است، زنگ خطری برای رانندگانی محسوب می‌شود که همچنان به کارت‌های آزاد جایگاه‌داران وابسته‌اند و ممکن است به‌زودی تغییرات جدی‌تری را در فرآیند سوخت‌گیری تجربه کنند.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar