دوشنبه، 27 مهر 1405

علت مرگ دانشجوی بوعلی سینا چه بود؟

1 ساعت قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000541949
0
علت مرگ دانشجوی بوعلی سینا چه بود؟

به گزارش خبرنگار حوادث ایونا به نقل از ایسنا، عباس نجفی در تشریح این حادثه اظهار کرد: بعدازظهر (یکشنبه ۲۶ مهر) یکی از دانشجویان ترم پنجم رشته باستان‌شناسی دانشگاه بوعلی‌سینا همدان، اهل شهرستان رزن، پس از ترک خوابگاه دباغ واقع در محوطه دانشگاه در ساعات اولیه صبح، در ساعت اعلام‌شده توسط اورژانس ۱۱۵ از یکی از محلات همدان به بیمارستان فرشچیان منتقل شد اما متاسفانه جان خود را از دست داد.

وی افزود: پس از وقوع این حادثه، بازپرس ویژه قتل به همراه گروهی از مأموران پلیس آگاهی و پزشکی قانونی در محل حاضر شدند و بررسی‌های لازم برای روشن شدن ابعاد موضوع انجام شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان با اشاره به اینکه قرائن اولیه احتمال اقدام به خودکشی را مطرح می‌کند، تصریح کرد: تحقیقات تکمیلی با صدور دستورات قضایی برای بررسی همه ابعاد حادثه و مشخص شدن علت فوت در حال انجام است.

به نقل از روابط عمومی دادگستری همدان، نجفی شامگاه یکشنبه ۲۶ مهر تأکید کرد: اطلاعات تکمیلی پس از روشن شدن ابعاد حادثه و تکمیل بررسی‌های قضایی اعلام خواهد شد.

برچسب ها

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar