شنبه، 25 مهر 1405

مجوز حرفه‌ای استقلال تهران برای لیگ نخبگان آسیا صادر شد؛ کنایه تاجرنیا به پرسپولیس

5 ماه قبل
بازدید: 111
کد خبر: 000160938
0
مجوز حرفه‌ای استقلال تهران برای لیگ نخبگان آسیا صادر شد؛ کنایه تاجرنیا به پرسپولیس

علی تاجرنیا با انتشار نامه رسمی فدراسیون فوتبال در صفحه شخصی خود اعلام کرد باشگاه استقلال مجوز حرفه‌ای لازم برای حضور در لیگ نخبگان آسیا را دریافت کرده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه ,علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره و سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، با انتشار نامه رسمی فدراسیون فوتبال در صفحه شخصی خود، از صدور مجوز حرفه‌ای استقلال خبر داد. در این نامه که با امضای هدایت ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال، خطاب به مدیرعامل باشگاه استقلال صادر شده، آمده است که درخواست باشگاه استقلال برای اخذ مجوز باشگاهی در چرخه ۲۰۲۶-۲۰۲۷ مورد بررسی هیئت بدوی صدور مجوز قرار گرفته و این باشگاه با توجه به عملکرد مطلوب در معیارهای A و B، حائز شرایط دریافت مجوز لیگ نخبگان آسیا و همچنین مجوز ملی ایران Pro تشخیص داده شده است.

در بخش دیگری از این نامه، ضمن تبریک به باشگاه استقلال تأکید شده که مطابق آیین‌نامه مجوز باشگاهی، این تصمیم به اطلاع کنفدراسیون فوتبال آسیا خواهد رسید و نتیجه نهایی پس از تأیید AFC اعلام می‌شود. با این حال، تأیید مدارک استقلال در کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای، گام اصلی و تعیین‌کننده برای حضور آبی‌ها در رقابت‌های آسیایی فصل آینده محسوب می‌شود.

تاجرنیا اما فقط به انتشار نامه رسمی بسنده نکرد و با جمله‌ای کنایه‌آمیز نوشت: «به عمل کار آید، به سخن‌دانی نیست.» این جمله در فضای فعلی فوتبال ایران، به‌ویژه با توجه به جنجال‌های اخیر بر سر سهمیه‌های آسیایی، به‌عنوان کنایه‌ای آشکار به رقبا و منتقدان مدیریت استقلال تعبیر شده است؛ رقبایی مانند پرسپولیس که طی روزهای گذشته نسبت به روند احتمالی معرفی نمایندگان ایران به AFC اعتراض داشتند یا عملکرد مدیریتی باشگاه استقلال را زیر سؤال برده بودند.

صدور مجوز حرفه‌ای استقلال در شرایطی قطعی شده که پرونده تعیین نمایندگان ایران در فصل آینده لیگ نخبگان آسیا به یکی از پرتنش‌ترین موضوعات فوتبال ایران تبدیل شده است. با توجه به توقف لیگ برتر و مخالفت AFC با تمدید مهلت معرفی تیم‌ها، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال ناچارند در زمان مقرر اسامی نمایندگان ایران را اعلام کنند. استقلال به‌عنوان صدرنشین فعلی لیگ برتر، یکی از اصلی‌ترین گزینه‌های حضور در لیگ نخبگان آسیا بود و حالا با دریافت مجوز حرفه‌ای، مانع مهمی را از پیش رو برداشته است.

استقلال

در روزهای اخیر شایعاتی مطرح شده بود مبنی بر اینکه ممکن است حداقل یک و حتی حداکثر دو تیم از میان استقلال، سپاهان و تراکتور در مسیر دریافت مجوز حرفه‌ای با مشکل روبه‌رو شوند و در این صورت، سازمان لیگ مجبور شود برای معرفی نمایندگان آسیایی سراغ تیم‌های بعدی جدول برود. این گمانه‌زنی‌ها به‌ویژه از سوی تیم‌های معترض به ملاک قرار گرفتن جدول فعلی با حساسیت دنبال می‌شد، اما نامه منتشرشده از سوی فدراسیون فوتبال نشان می‌دهد استقلال از نظر کمیته بدوی صدور مجوز، شرایط لازم برای دریافت مجوز حرفه‌ای را داشته است.

حالا انتشار نامه مجوز حرفه‌ای استقلال و واکنش کنایه‌آمیز تاجرنیا، فصل تازه‌ای از این تقابل رسانه‌ای را رقم زده است. رئیس هیئت‌مدیره استقلال پیش از این نیز با انتشار توئیتی طولانی، نسبت به نامه‌نگاری یک باشگاه لیگ برتری (پرسپولیس) با رئیس‌جمهور برای ورود به موضوع تعیین نمایندگان آسیایی واکنش نشان داده و از لزوم پرهیز از سیاسی‌سازی فوتبال گفته بود. اکنون او با جمله «به عمل کار آید...» تلاش کرده این پیام را منتقل کند که استقلال به‌جای جنجال رسانه‌ای، مسیر اداری و حقوقی لازم برای حضور در آسیا را طی کرده است.

در این نامه که با امضای هدایت ممبینی، دبیرکل فدراسیون، خطاب به مدیرعامل استقلال صادر شده، آمده درخواست باشگاه در چرخه ۲۰۲۶–۲۰۲۷ بررسی شده و استقلال با توجه به عملکرد مطلوب در معیارهای A و B، شرایط اخذ مجوز لیگ نخبگان آسیا و همچنین مجوز ملی ایران Pro را به دست آورده است. طبق توضیحات نامه، نتیجه نهایی پس از اعلام و تأیید AFC و اطلاع‌رسانی طبق آیین‌نامه مجوز باشگاهی مشخص می‌شود، اما همین گام در کمیته بدوی صدور مجوز، تعیین‌کننده‌ترین مرحله برای حضور آبی‌ها در رقابت‌های آسیایی فصل آینده به شمار می‌رود.

خبرنگار : نقوی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar