شنبه، 25 مهر 1405

مرد جوان دلیل قتل پدر، مادر و خواهرش را اعلام کرد

5 ماه قبل
بازدید: 102
کد خبر: 000158555
0
مرد جوان دلیل قتل پدر، مادر و خواهرش را اعلام کرد

جمعه گذشته به پلیس خبر رسید که مردی جوان به دنبال اختلاف با خانواده‌اش در اقدامی جنون‌آمیز و با ضربات چاقو، پدر، خواهر و مادرش را مجروح کرده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از روزنامه جوان: جمعه گذشته به پلیس خبر رسید که مردی جوان به دنبال اختلاف با خانواده‌اش در اقدامی جنون‌آمیز و با ضربات چاقو، پدر، خواهر و مادرش را مجروح کرده است.

در این حادثه پدر و خواهر متهم در دم جان باختند اما مادرش به بیمارستان منتقل شد. تا اینکه با گذشت 4 روز از این ماجرا زن میانسال نیز جان باخت و آمار قربانیان این قتل‌عام خانوادگی به 3 نفر رسید.

متهم که پس از این حادثه دست به خودکشی زده اما زنده مانده بود در بازجویی‌ها با اعتراف به قتل به بازپرس رضا اعلایی گفت: «من با پول‌هایی که حاصل کارم بود خانه‌ای خریدم اما در اختیار پدرم بود، مدتی قبل بیکار شدم و با همسرم اختلاف پیدا کردم او هم قهر کرد و رفت. من از پدرم خواستم خانه‌ام را پس بدهد تا با همسرم در آن زندگی کنیم اما پدرم مخالفت کرد و من هم او را زدم. مادر و خواهرم قصد میانجی‌گری داشتند که آنها را هم زدم.» 

بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی پایتخت، دستور بررسی اظهارات او و تحقیقات بیشتر را صادر کرده است. 

خبرنگار : ایروانی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar