یکشنبه، 26 مهر 1405

ویدئوی صحنه پشت صحنه سلبریتی‌ها با در آغوش گرفتن نامحرم‌ها نشانگر عادی‌سازی بی‌حجابی در تئاتر و سینما

ویدئوی صحنه پشت صحنه سلبریتی‌ها با در آغوش گرفتن نامحرم‌ها نشانگر عادی‌سازی بی‌حجابی در تئاتر و سینما

1 ساعت قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000541643
0
ویدئوی صحنه پشت صحنه سلبریتی‌ها با در آغوش گرفتن نامحرم‌ها نشانگر عادی‌سازی بی‌حجابی در تئاتر و سینما

به گزارش خبرنگار فرهنگ نگاه ایرانیان نیوز (ایونا)، از افتتاحیه‌های سینمایی و صحنه تئاتر تا تصاویر وایرال‌شده سلبریتی‌ها در فضای مجازی، نشانه‌هایی از تغییر تدریجی هنجارهای پوشش به چشم می‌خورد؛ روندی که این پرسش را مطرح می‌کند: آیا با اتفاقاتی پراکنده مواجهیم یا با عادی‌سازی تدریجی بی‌حجابی؟

در سال جاری شاهد افزایش واضحی در استفاده از پوشش‌های غیرحجابی در مراسم سینمایی و تئاتری هستیم؛ سلبریتی‌ها نقش پررنگی در گسترش این الگو دارند و تصاویر پشت صحنه‌ای که نشان‌دهنده آغوش‌گیری افراد نامحرم است، به‌سرعت در فضای مجازی وایرال می‌شوند.

روند عادی‌سازی بی‌حجابی در فضای فرهنگی

به گزارش همشهری آنلاین، یک روند کلی به چشم می‌خورد و آن، تلاش برای عرفی‌سازی بی‌حجابی و بدحجابی است؛ روندی که به نظر می‌رسد سلبریتی‌ها در آن نقش پررنگی دارند. برای مثال، وقتی ویدئویی از دست دادن و در آغوش گرفتن افرادی که همگی می‌دانند با یکدیگر نامحرم هستند در پشت صحنه یک تئاتر منتشر شد، این تنها تصویر از آن پشت صحنه نبود. بلکه ویدیو علی ضیا و همسرش هم منتشر شد؛ یعنی عوامل این تئاتر خود خواسته آن تصاویر را منتشر می‌کنند.

در این اتفاق یک سؤال پیش می‌آید که اگر چنین اتفاقاتی مسبوق به سابقه بوده یعنی دعوت از نمایش تئاتر پیش تا پیش از این توانسته بودند آن را کنترل کنند؛ اما حالا این تصاویر به‌راحتی در فضای مجازی وایرال می‌شوند. به نظر می‌رسد یک جای کار می‌لنگد.

نمونه‌های قابل‌توجه در تئاتر و سینما

حتی در افتتاحیه آثار سینمایی نیز شاهد ترویج نوع خاصی از پوشش هستیم؛ کلاه به‌جای روسری و … . اگر بخواهیم آمار و تعداد این موارد را بررسی کنیم، می‌بینیم که در همین سال جاری، این روند روز به‌روز پررنگ‌تر شده است.

در تئاترها نیز به نظر می‌رسد حجاب دیگر جایگاه و معنای سابق را ندارد؛ به‌طوری‌که حتی از کلاه‌گیس هم استفاده نمی‌شود و صرفاً به گذاشتن کلاه یا دستمال سر بسنده می‌کنند. بنابراین، دیگر نمی‌توان این اتفاقات را صرفاً مواردی پراکنده و تصادفی در نظر گرفت؛ بلکه می‌توان آن‌ها را نشانه‌هایی از شکل‌گیری یک روند برای عادی‌سازی این نوع پوشش دانست.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب ها

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar