جمعه، 24 مهر 1405

پیام قاطع به سئول: تهران نه دخالتی داشته، نه عذرخواهی می‌کند

5 ماه قبل
بازدید: 117
کد خبر: 000161601
0
پیام قاطع به سئول: تهران نه دخالتی داشته، نه عذرخواهی می‌کند

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سئول هرگونه ارتباط تهران با حادثه رخ‌داده برای یک کشتی کره‌جنوبی در خلیج فارس را رد کرد و تاکید داشت ایران هیچ دخالتی در این ماجرا نداشته است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از رسانه‌های کره‌جنوبی، سعید کوزه‌چی، سفیر ایران در سئول، پس از دیدار با معاون اول وزیر امور خارجه کره‌جنوبی، هنگام خروج از ساختمان وزارت خارجه این کشور در جمع خبرنگاران و از طریق مترجم گفت: «ایران تمامی ادعاهای مطرح‌شده در این زمینه را رد می‌کند و به‌هیچ‌وجه در این موضوع دخالتی نداشته است.»

وی همچنین ضمن ابراز تاسف نسبت به حادثه پیش‌آمده برای کشتی کره‌ای، تاکید کرد تهران ارتباطی با این اتفاق ندارد.

پاسخ ایران به کره‌جنوبی: عذرخواهی نمی‌کنیم

سفیر ایران در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره اینکه آیا تهران نتایج تحقیقات دولت کره‌جنوبی را می‌پذیرد و قصد عذرخواهی دارد یا خیر؟ بار دیگر هرگونه نقش‌آفرینی ایران را رد کرد.

کوزه‌چی در ادامه اظهار داشت: «لازم است نسبت به عملیات‌های پرچم دروغین از سوی طرف‌های متخاصم هوشیار بود.»

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که فضای امنیتی خلیج فارس و مسیرهای کشتیرانی منطقه طی ماه‌های اخیر با تنش‌های فزاینده‌ای همراه بوده و برخی حوادث دریایی با واکنش‌های سیاسی و امنیتی گسترده مواجه شده‌اند.

پیوند حادثه دریایی با تنش‌های منطقه‌ای

سفیر ایران در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به تحولات امنیتی منطقه، وضعیت فعلی در آبراه‌های استراتژیک را نتیجه سیاست‌های آمریکا و اسرائیل دانست.

او گفت: «در تنگه هرمز مواردی شبیه راهزنی دریایی رخ داده است و شرایطی که امروز شاهد آن هستیم، پیامد اقدامات رژیم آمریکا و رژیم صهیونیستی اسرائیل است.»

اظهارات مقام ایرانی در حالی مطرح شده که تنگه هرمز همچنان یکی از حساس‌ترین مسیرهای انتقال انرژی جهان به شمار می‌رود و هرگونه حادثه امنیتی در این منطقه می‌تواند واکنش سریع بازیگران بین‌المللی و بازارهای جهانی را به‌دنبال داشته باشد.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar