یکشنبه، 10 آبان 1405

کابل: اجازه تهدید امنیت همسایگان را نمی‌دهیم

47 دقیقه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000544994
0
کابل: اجازه تهدید امنیت همسایگان را نمی‌دهیم

به گزارش خبرنگار بین الملل ایونا به نقل از فرارو، ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی گروه طالبان، اظهارات اخیر مارکو روبیو درباره تهدیدهای امنیتی برخاسته از خاک افغانستان علیه پاکستان را رد کرده و گفته است که ارزیابی مقام‌های امریکایی در این زمینه بر اطلاعات یک‌طرفه پاکستان استوار است. 

به نقل از خبرگزاری جمهور، مجاهد تأکید کرده است که ادعای استفاده از خاک افغانستان برای انجام حملات علیه کشورهای دیگر صحت ندارد و حکومت طالبان اجازه نمی‌دهد قلمرو این کشور به محلی برای تهدید سایر کشورها تبدیل شود. 

سخنگوی طالبان همچنین گفته است که کابل برای حل اختلافات و کاهش تنش‌ها با اسلام‌آباد، به گفت‌وگو و میانجی‌گری اهمیت می‌دهد و خواهان رسیدگی به مشکلات دو کشور از راه‌های دیپلماتیک است. 

او در عین حال با اشاره به تنش‌های اخیر میان افغانستان و پاکستان مدعی شده است که در بررسی ریشه‌های این اختلافات باید به این موضوع توجه شود که به گفته وی، پاکستان آغازگر درگیری‌ها بوده است. 

این واکنش پس از آن مطرح می‌شود که مارکو روبیو، وزیر خارجه امریکا، با اشاره به نگرانی‌های امنیتی پاکستان گفته بود که اسلام‌آباد نگران حملات تروریستی از خاک افغانستان است و معتقد است مقام‌های کابل اقدامات کافی برای جلوگیری از این حملات انجام نداده‌اند.

خبرنگار : همتی

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar