جمعه، 24 مهر 1405

۱۳ واحد صنفی متخلف این استان پلمپ شد

5 ماه قبل
بازدید: 107
کد خبر: 000161290
0
۱۳ واحد صنفی متخلف این استان پلمپ شد

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری بجنورد از برخورد قاطع با واحدهای صنفی متخلف که موجب سد معبر و ایجاد نارضایتی عمومی شده بودند، خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از ایسنا، احسان هجرتی، اظهار کرد: در راستای حفظ حقوق شهروندان و تسهیل در تردد عمومی، ۱۳ واحد صنفی شامل ۱۰ واحد سبزی‌فروشی در حدفاصل میدان کارگر تا میدان شهید و ۳ واحد خواربارفروشی در سطح شهر پلمب شدند.

وی با اشاره به دلایل اتخاذ این تصمیم افزود: صاحبان این واحدهای صنفی پیش از این، چندین نوبت اخطاریه‌های کتبی و شفاهی مبنی بر ضرورت رعایت بهداشت محیط، پاکسازی پیاده‌روها و پرهیز از ایجاد سد معبر دریافت کرده بودند. متأسفانه به‌رغم تذکرات مکرر و ایجاد مزاحمت برای تردد شهروندان، این افراد نسبت به اصلاح وضعیت و رفع تخلفات اقدامی انجام ندادند که در نهایت منجر به پلمب واحدها شد.

هجرتی خاطرنشان کرد: شهرداری بجنورد در برخورد با تخلفات سد معبر و حفظ حقوق عامه مصمم است و در همین راستا، شهروندان با تماس با سامانه ۱۳۷، ضمن اعلام گزارش‌های خود، از اجرای این طرح و اقدامات قاطع شهرداری برای بازگشایی مسیرهای تردد ابراز رضایت و قدردانی کردند.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar