شنبه، 25 مهر 1405

ارتفاع برف در این استان به ۱۵ سانتیمتر رسید

7 ماه قبل
بازدید: 101
کد خبر: 000150809
0
ارتفاع برف در این استان به ۱۵ سانتیمتر رسید

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: ارتفاع برف طی شبانه روز گذشته در برخی از مناطق شمال شرقی استان به ۱۵ سانتیمتر رسید.

به گزارش خبرنگار محیط زیست ایونا به نقل از همشهری، محمدحسن باقری شکیب اظهار کرد: طی شب گذشته بارش باران و برف را در اکثر نقاط استان داشتیم، در بین مراکز شهرستان ها بیشترین مقدار بارش از شهرستان بهار با ۱۵ میلیمتر، اسدآباد ۱۴ میلیمتر و رزن و کبودرآهنگ ۱۰ میلیمتر بارش گزارش شد.

وی ادامه داد: از ایستگاه هواشناسی دانشگاه همدان ۱۰ میلیمتر و فرودگاه هفت میلیمتر بارش گزارش شد.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان افزود: با توجه به آخرین خروجی مدل های پیش یابی هواشناسی سامانه بارشی تا اوایل امشب در استان فعال بوده و بارش هایی به شکل برف و باران در اکثر نقاط استان تا اوایل امشب پیش بینی می شود.

باقری شکیب گفت: روز شنبه آسمان استان عمدتا صاف تا قسمتی ابری بوده اما از روز یکشنبه سامانه بارشی جدیدی استان را تحت تاثیر قرار داده و انتظار داریم که بارش های بیشتری عمدتا به شکل باران در اکثر نقاط استان طی ساعاتی از روزهای یکشنبه و دوشنبه داشته باشیم.

وی ادامه داد: روزهای سه شنبه و چهارشنبه آسمان استان عمدتا صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و اواخر هفته آینده مجدد سامانه بارشی دیگری استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: از نظر دمایی نیز روند افزایشی دماهای کمینه در استان به دلیل ابرناکی و بارش پیش بینی می شود.

باقری شکیب افزود: روز گذشته بیشینه دما از اسدآباد با ۱۳ درجه سانتیگراد بالای صفر و امروز دمای کمینه از گل تپه با یک درجه سانتیگراد زیر صفر گزارش شد.

وی ادامه داد: دمای هوا در همدان طی ۲۴ ساعت گذشته بین ۱۱ درجه سانتیگراد بالای صفر و صفر درجه در نوسان بوده است.

خبرنگار : شاکر

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar