شنبه، 25 مهر 1405

ارتش قهرمان و مقتدر

6 ماه قبل
بازدید: 106
کد خبر: 000155653
0
ارتش قهرمان و مقتدر

روز ارتش که به تعبیر امام شهیدمان رهبر معظم انقلاب(قدس سره) «یک روز تاریخی و پر مضمون و جزو خاطره‌های ماندگار و معنادار به حساب می‌آید»، هرساله یادآور رشادت دلیر مردانی است که شجاعانه به دفاع از اسلام و میهن اسلامیمان پرداختند.

 به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا، نام‌گذاری روز ارتش را می‌بایست ازجمله درخشان‌ترین و هوشمندانه‌ترین اقدامات بزرگ امام خمینی (ره) دانست که بی‌شک باعث اقتدار ارتشی شد که امروز به برکت نام اسلام و خون قریب ۵۰ هزار شهید، این نیرو به جایگاه والای «الجُنودُ بِاِذنِ اللهِ حُصونُ‌ الرَّعیَّة» دست‌یافته و چه سعادتی برای ملت که فرزندان و سربازان جان‌برکفش در کنار پاسداران و بسیجیان همچون دژی مستحکم در کنار آنان ایستاده و از کیان این ملک و مملکت جانانه دفاع می‌کنند.

روز ارتش که به تعبیر امام شهیدمان رهبر معظم انقلاب(قدس سره) «یک روز تاریخی و پر مضمون و جزو خاطره‌های ماندگار و معنادار به حساب می‌آید»، هرساله یادآور رشادت دلیر مردانی است که شجاعانه به دفاع از اسلام و میهن اسلامیمان پرداختند.

۲۹فروردین، یادآور رشادت‌های بزرگ‌مردانی است که محبوب قلوب مردم و فرماندهی معظم کل قوا می باشند و شجاعانه جان خود را در طبق اخلاص نهادند تا از کیان ایران اسلامی در مقابل هر متجاوزی دفاع کنند.

امنیتی که امروز بدان می‌بالیم مرهون حماسه آفرینی و پایمردی شجاعانی است که در هشت سال دفاع مقدس ، جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان و سایر تعرضات به خاک مقدس ایران زمین از کارزاری شگرف و در مقابل تمامی قدرت‌های روز جهان آبدیده شدند و سربلندی و افتخار را برای میهن عزیز خویش به ارمغان آوردند.

خبرنگار : عاروان

نظر شما
    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است!
© کلیه حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز محفوظ است.
website designed by Nonegar PArdazesh , developed by Nonegar